facebook

“Це була його остання вечеря”: раптово загинув українець-гігант з Книги Рекордів Гіннеса (ФОТО)

Обірвалося життя 38-річного Ігоря Вовковинського, американського актора і найвищої людини в світі українського походження. Його серце перестало бити в одній із клінік у США.

Як інформує “Obozrevatel”, про смерть знаменитості повідомила мама Вовковинського. Причиною смерті найвищої людини в світі стала хвороба серця. Він помер в одній з американських лікарень.

“Ігор помер 20 серпня о 22:17 вечора в лікарні від хвороби серця. Я і його старший брат Олег були з ним до кінця. Його остання вечеря була: шматок Київського торта і фанта.

За кілька годин до смерті його відвідали Олегова дружина Алла і дітки. Ігор був радий їх бачити, і хоча говорити йому було важко, пробував пожартувати з його племінника Андрія, який вивчив українську мову за місяць в Україні “, – повідомила жінка.

У віці 7 років він з сім’єю переїхав до США (місто Рочестер штат Міннесота) для лікування в клініку Майо через хворобу, яка вражає гіпофіз. Тоді їм вдалося зібрати кошти на операцію. На той час він досяг зросту 182 сантиметри і важив понад 90 кілограмів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2010 року він був визнаний найвищим жителем США – 234,5 сантиметрів, а пізніше його занесли в Книгу рекордів Гіннеса.

Світова слава до Ігоря прийшла після того, як він виносив українську співачку Злату Огневич на конкурсі Євробачення 2013. Чоловік в образі гіганта-вікінга ніс артистку на сцену.

Ігор також встиг знятися у фільмах: “Шоу доктора Оз” (2010), “Позашлюбний тиждень” (2011).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...