facebook

Знайшли потонулого чоловіка: під час купання в морі віднесло на надувному матраці 2-х осіб: 8-річного Матвія та його батька

Знайшли тіло чоловіка зі Львова, який разом з сином потонули на відпочинку у Херсонській області.

Про те, що тіло чоловіка знайшли вчора, 23 серпня повідомила у своєму Facebook Христина Левицька, син якої товаришував з загиблим Матвійком, та навчався у одному ліцеї.

“Друзі просимо молитви. Вчора знайшли тіло Міші, батька Матвійчика, в Чорномоському, Автономна Республіка Крим“, – повідомила у дописі жінка.

Також, про те, що тіло Михайла знайшли повідомила у своєму Facebook Іванна Кирилич.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадуємо, 19 серпня на острові Джарилгач, під час купання в морі віднесло на надувному матраці 2-х осіб: 8-річного Матвія та його батька.

Згодом, поліцейські знайшли тіло хлопчика поблизу берега, на острові Джерилгач. Надзвичайники продовжили пошуки чоловіка.

У Facebook знайомі родини організували збір коштів для родини загиблого хлопчика. Про допомогу для родини просить Христина Левицька, син якої товаришував з загиблим Матвієм, та навчався у одному ліцеї.

У своєму Facebook профілі мати загиблого хлопчика Ірина Качмар повідомила, що парастас за сином відбувся вчора 23 серпня. А поховали хлопчика, 24 серпня у селі Нове Село кол. Жовківського району.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...