facebook

MONATIK отримав звання заслуженого артиста України. Відео

Популярний український виконавець MONATIK (Дмитро Монатік) удостоївся звання “Заслужений артист України”. Президент України Володимир Зеленський вручив йому нагороду 24 серпня під час параду до Дня Незалежності.

Глава держави подякував Дмитру за його творчість. Музикант зізнався, що для нього ця нагорода є великим досягненням. Про це MONATIK написав у своєму блозі в Instagram (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Для мене це велике досягнення! Щиро вдячний всім за підтримку, мотивацію і віру. З Днем Незалежності, Україно”, – йдеться в публікації артиста.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До слова, Дмитро став першим сольним поп-виконавцем, який зібрав рекордну кількість глядачів на НСК “Олімпійський”. Також співак презентував мюзикл нового покоління “Ритм”.

Коротко про знаменитість:

Дмитро MONATIK – український співак, танцюрист, хореограф, автор пісень, композитор. Наставник українського вокального талант-шоу “Голос. Діти” і “Голос країни”.

У квітні 2019 року MONATIK випустив наймасштабніший кліп у своїй кар’єрі. Ролик знятий на пісню “Love it ритм” – титульний сингл стадіонного шоу.

MONATIK одружений. Дружину звуть Ірина. У подружжя є двоє синів: Платон та Данило.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...