facebook

На одязі побачили сліди крові: у Львівській області син вбив власну матір

Чоловік поводився неадекватно і аресивно.

У місті Броди Львівської області 45-річний син вбив свою 67-річну матір. Повідомлення про агресивного чоловіка надійшло до правоохоронців 29 серпня близько десятої години.

Як розповіли у пресслужбі поліції Львівщини, про підозрілого чоловіка, який поводиться неадекватно та порушує громадський порядок, повідомили мешканців одного з багатоквартирних будинків.

За вказаною адресою негайно виїхали патрульні.

“Прибувши на місце події правоохоронці виявили у під’їзді особу, про яку йшлось у повідомленні – мешканця будинку віком 45 років. На його одязі поліцейські побачили сліди крові, а у квартирі, де він проживав, виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці встановили особу загиблої – нею виявилась 67-річна мешканка квартири, матір чоловіка, який поводився неадекватно. Причиною смерті жінки стало ножове поранення в ділянці шиї. Також встановлено, що до вбивства жінки причетний її син.

За фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому 45-річному чоловіку загрожує покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...