facebook

“Їй було тільки 20” в Італії студентку до смерті загризли собаки

Пастуха перевіряють на вбивство через несанкціоноване вбивство собаками, які використовувались для охорони стада кіз, які загризли студентку університету до смерті. 

20-річна італійка Сімона Кавалларо гуляла з другом-чоловіком на популярному місці для пікніків у Калабрії, коли її жорстоко збило щонайменше десяток собак.

З Італії повідомляють, що розтин показав значні укуси на її тілі, особливо ніг, та собачої шерсті під нігтями, що свідчить про те, що вона намагалася дати відсіч, намагаючись бігти назад до автомобіля.

Другу Кавалларо вдалося втекти і сховатися від собак у сусідній будівлі в південно -італійському місті Сатріано, де він зателефонував до влади. 20 -річна Сімона Кавалларо померла після того, як зграя бездомних собак під час прогулянки зі своїм хлопцем напали на неї  в Італії, у серпні 2021 року.
На місце події прибули служби швидкої допомоги, які доставили Кавалларо до місцевої лікарні, але вона померла незабаром після прибуття.

“Наше життя руйнується”, – написав батько Кавалларо Альфіо у Facebook. «Моя улюблена дочка Симона померла у цьому земному житті, мій біль величезний, ніби половину мого тіла вилучили. Це несправедливо, наше життя буде зруйноване, знаючи, що ти потрапив у рай. Бог не потребував іншого ангела».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Влада негайно почала збирати собак, у тому числі пастухів Маремми, які жили дикими, але використовувалися для захисту кіз.

Поліція заявила, що собаки також намагалися напасти на офіцерів, коли вони увійшли в сосновий ліс на горі Фіоріно, і спочатку їх довелося прогнати пістолетами по повітрю.

Лише одна з 12 захоплених собак – деякі з кров’ю на шерсті – мали мікрочип, який ідентифікує власника.

Але вважається, що 44-річна вівчарка відповідає за тварин і перебуває під слідством.

“Це величезна трагедія, якої можна було і слід було уникнути”, – сказав Ніно Спірлі, губернатор Калабрії.

Як повідомляє, італійський уряд розподіляє 1 мільйон доларів на рік для вирішення проблеми безпритульних собак, але Калабрія та Сицилія, де проблема найбільш гостра, минулого року не надали жодних статистичних даних.

Массімо Компаротто, президент Міжнародної організації захисту тварин, сказав: «Ця соціальна чума, яка є серйозною, на півдні, спричинена злочинним відмовою від тварин та місцевими адміністраціями, які дивляться убік».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...