facebook

“Батьки загинули ще 4 роки тому, але…”: На світ з’явилось унікальне немовля

Сурогатна мати виносила і народила дитину від сімейної пари, яка загинула чотири роки тому, передає Корупція.Інфо.

Цей дивовижний випадок стався в Китаї.

Так, подружжя Шен і Ліу через проблеми зі здоров’ям вирішили спробувати народити дитину за допомогою штучного запліднення. У 2013 році вони заморозили чотири ембріона. Однак за пару днів до штучного запліднення, пара потрапила в ДТП і загинула.

З моменту смерті подружжя їхні батьки почали судовий процес, щоб отримати “опіку” над ембріонами. Зрештою, вони виграли суд, і в січні 2017 року знайшли сурогатну матір.

У грудні жінка народила хлопчика – дитину Шена і Ліу. Мати Ліу дала йому ім’я Тіантіан, що в перекладі означає “солодкий”. В цьому році в березні сім’я відсвяткувала перші 100 днів Тіантіана.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Очі Тіантіана схожі на мою дочку, але в цілому він більше схожий на свого батька», – поділилася мати Ліу, Ху Сіньсян.

Після народження онука новоспечені дідуся і бабусі мали пройти тести ДНК, щоб довести свій зв’язок з Тіантіаном.

Разом з тим, в сім’ї не знають, як в майбутньому повідомити дитині, як він народився. Дід по батькові Шен Сінан для себе вирішив говорити хлопчикові, що його батьки за кордоном, поки він не виросте.

«Цей хлопчик приречений бути засмученим по прибуттю в світ. У інших дітей є батько і мати, але не в нього. Ми обов’язково розповімо йому все в майбутньому. Чи не можемо не розповісти», – зазначив Шен.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...