facebook

Суд заарештував бабусю, 7-річний онук якої впав у кому від важких травм

Суд заарештував на два місяці бабусю 7-річного хлопчика, якого госпіталізували 24 серпня з відірваною губою і погризеними вухами.

Таке рішення ухвалила суддя Соснівського суду Черкас Олена Борейко, повідомляє “Укрінформ”.

Жінка буде перебувати під вартою щонайменше до 29 жовтня.

Таке рішення прийняли, так як раніше жінка вже ховалася від слідства. Бабусю дитини, яка зараз перебуває у комі, судили у закритому режимі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, 7-річний хлопчик знаходиться у Черкаській обласній дитячій лікарні. За словами директора лікарні Наталії Волчкової, у дитини гематома лобової частини голови, рвана рана нижньої губи й вуха, дефекти тканин на лівому стегні, а також пролежні.

За попередньою версією, хлопчика покусали собаки. Бабуся ж заявила, що він впав з купи цегли. У момент події батьки постраждалого перебували в Києві.

Як зазначає депутат Олег Петренко, який звернув увагу громадськості на резонансний інцидент, заяви про випадкову травму дитини не витримують критики. Судячи з пролежнів, дитина була без свідомості довгий час і його травму намагалися приховати. Сусіди боялися давати свідчення поліції. Бабуся і раніше перебувала у розшуку.

Нагадаємо, дана сім’я потрапляла у скандали й раніше. У ній проживали 15 алабаїв, які періодично кусали сусідів і перехожих. За рішенням суду собак вилучили. Але сім’я знову завела кількох собак. Їх власник — син заарештованої жінки — вітчим травмованого хлопчика.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...