facebook

Продавала секс за гроші: викрили 26-річну сутенерку (фото)

Сутенерка в Інтернеті шукала клієнтів для сексу з її знайомими жінками і отримувала за це гроші.

У Житомирі 26-річна жінка налагодила бізнес на інтимі. Вона підшукувала клієнтів, які платили за секс з жінками, організовувала їхні зустрічі і отримувала за це частину прибутку.

Як розповіли у поліції області, нині фігурантці оголосили про підозру у злочині.

“Слідчі та оперативники задокументували схему сутенерства, організованого 26-річною жителькою обласного центру. Нам вдалося зафіксувати протиправну діяльність викритої житомирянки”, – йдеться у повідомленні.

Із сутенеркою були пов’язані щонайменше троє жінок, які надавали інтимні послуги за замовленням.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Підозрювана через оголошення в Інтернеті підшукувала клієнтів, домовлялась про оплату й організовувала зустрічі в орендованих помешканнях у Житомирі. Частину з отриманих грошей забирала, інше розподіляла між виконавицями замовлень”, – розповів начальник відділу міграційної поліції ГУНП Житомирщини Олександр Фурманюк.

30 серпня поліцейські провели обшук у помешканні 26-річної жінки та вилучили докази протиправної діяльності. А вже наступного дня їй оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Досудове розслідування триває.

Жінці загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...