facebook

“Закатований Андрійко став ангелом”: Відірвані вуха, відсутні нижня губа і частина статевого органу, трагедія сколихнула цілу країну

У Черкасах помер хлопчик 2014 року народження, який потрапив до лікарні у важкому стані та був у термінальній комі. Смерть настала 5 вересня о 18:10.

Про це “Про все” повідомив директор Черкаської дитячої обласної лікарні Микола Кондрацький. До лікарні маленький Андрій потрапив до лікарні 27 серпня з численними травмами і гематомою головного мозку. У дитини були відсутні обидва вуха, губа і частина статевого органу.

Після надходження в лікарню хлопчика підключили до апаратів, діяльність його мозку була дуже низька, кровообіг підтримували медикаментами.

Будинок, де жив хлопчик

Лікарі говорили, що дитина була у вкрай важкому стані. У неїдіагностували поліорганну недостатність (важка неспецифічна стрес-реакція організму, сукупність недостатності декількох функціональних систем. – Ред.), зокрема, нирок і печінки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Черкаська обласна прокуратура повідомила, що вже відкрито два кримінальних провадження – за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) і за ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

31 серпня суд заарештував бабусю хлопчика Вікторію Лясову. Жінку, яка є матір’ю вітчима малюка, підозрюють у знущаннях із 6-річного онука.

Вікторія Лясова

Лясова багато років переховувалася від поліції, а названого батька хлопчика вже визнавали винним у скоєнні злочину. Подробиці про цю сім’ю читайте в нашому матеріалі.

4 вересня Соснівський районний суд у Черкасах заарештував діда покаліченого 6-річного хлопчика. Чоловік – нерідний дідусь дитини і чоловік Вікторії Лясової.

Ексклюзивні подробиці та нові деталі трагедії ви знайдете в нашому матеріалі за посиланням.

Будинок, де жила загибла дитина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...