facebook

Опалювальний сезон: Шмигаль розповів про ціни та хто вирішує, коли батареї стануть гарячими

Денис Шмигаль заявив, що готовність до опалювального сезону наразі становить понад 80%. За його словами, все йде відповідно до графіків.

Прем’єр-міністр повідомив, що місцева влада, як і у попередні роки, ухвалюватиме рішення, коли саме батареї стануть гарячими. Органи місцевого самоврядування тепер відповідальні й за встановлення тарифів на тепло та воду.

Денис Шмигаль зазначив, що уряд продовжить допомагати місцевим керівникам і вирішить питання з компенсацією для теплокомуненерго.

“Нафтогаз” пропонує ТКЕ блакитне паливо по 7,42 гривні за кубометр у межах трирічного контракту. Така ціна дозволяє місцевим керівникам не підвищувати ціни на тепло для населення у цьому опалювальному сезоні. Ми за цим будемо уважно стежити по кожному місту та регіону,
– додав глава Уряду.

Зверніть увагу! Юрій Вітренко запевнив, що ціна газу для теплокомуненерго, який вони постачають громадянам складе 7,4 гривні.
З його слів, ця вартість є у 3 рази нижчою, ніж поточна на спотових ринках.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Опалювальний сезон в Україні
У НАК “Нафтогаз України” кажуть, що старт опалювального сезону в Україні перебуває під загрозою і може початись невчасно.
Така ситуація – через борги у понад 9 мільярдів гривень. У Центренерго заявили, що обстановка із запасами вугілля – критична.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...