facebook

На Сумщині виявили COVID-19 у школах, де мало вакцинованих

За минулі вихідні в Сумській області вакцинували 1 050 педагогів. Зараз на коронавірус хворіють 133 дитини і 53 вчителі.

У Сумській області виявили коронавірус COVID-19 у навчальних закладах, де не вакцинувано більш як 80% співробітників. На самоізоляції зараз 48 класів, повідомлено на сайті Сумської обласної державної адміністрації в понеділок, 27 вересня.

“Два заклади освіти не мають права працювати в умовах “жовтої” зони у звичайному режимі. Адже в цих закладах сьогодні виявлено COVID-19, тому їхні колективи сьогодні проходять тестування”, – сказала директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова.

Відзначається, що за минулі вихідні в Сумській області вакцинували 1 050 педагогів. Зараз на коронавірус хворіють 133 дитини і 53 вчителі.

Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький зауважив, що ситуація, коли хворіють колективи шкіл, які не вакцинувалися вчасно, є показовою, але прогнозованою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми бачимо, що заклади освіти, де вакциновано менше 80% педагогічного колективу, не працюють, тому що хворіють педагоги. Ось чому треба було вчасно робити щеплення, щоб не хворіти”, – сказав губернатор.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...