facebook

Невакцинованих учителів відсторонять від роботи – очільник МОЗ підписав наказ

Міністр охорони здоров’я України підписав наказ із переліком організацій, працівники яких підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19.

Таке повідомлення з’явилося на сайті МОЗ.

На період дії карантину обов’язковій вакцинації проти COVID-19 підлягають працівники:

центральних органів виконавчої влади та їхніх територіальних органів;
місцевих державних адміністрацій та їхніх структурних підрозділів;
закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності.
Наказ набирає чинності через один місяць із дня його публікації. Працівники перерахованих закладів, які не щепляться проти COVID-19 протягом цього періоду, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

Нагадаємо, що працівники освіти та органів виконавчої влади можуть щепитися від COVID-19 організовано або індивідуально в зручному для них пункті чи центрі вакцинації. Перелік та контакти пунктів і центрів можна знайти за цим посиланням.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Важливо, що ті, хто мають абсолютні протипоказання до щеплень, відповідно до Переліку медичних протипоказань та застережень до проведення профілактичних щеплень, затвердженого відповідним наказом МОЗ, можуть не вакцинуватися.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...