facebook

Різанина через раптову сварку: відомі подробиці вбивства атовця з Надвірної

Як інформувала “Галка”, у ніч на дев’яте жовтня між 24-річним атовцем і перехожим трапився конфлікт. Останній вдарив молодика ножем, від чого той десятого жовтня помер в лікарні.

Як повідомляють в обласній поліції, вночі біля одного із місцевих закладів торгівлі між 24-річним надвірнянцем та зловмисником виник раптовий словесний конфлікт.

У ході інциденту останній вдарив ножем прикарпатця в ділянку грудей та втік з місця події. Товариш потерпілого викликав медиків та поліцію.

Правоохоронці провели комплекс слідчо-оперативних заходів, опитали свідків та очевидців події, переглянули записи з камер відеоспостереження, встановили особу зловмисника та затримали його за годину після злочину за місцем проживання. Йдеться про 41-річного місцевого мешканця.

Затриманий у минулому судимий за вчинення ряду злочинів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліціянти фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчі повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні умисного вбивства, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці клопотатимуть у суді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...