facebook

Покажіть морги, крематорії, кладовища: відомі лікарі – про ситуацію із COVID-19

Жарти про чипування і озлобленість від інформації про необхідність вакцинуватися закінчуються, коли про ситуацію із коронавірусом в країні говорять авторитетні українські лікарі

Зміст
Єдиний варіант виходу з карантинних обмежень
Розкажіть, покажіть людям правду!
До уваги всіх невакцінованих Львівської області
В Україні 94,2% людей, яких за тиждень було госпіталізовано з коронавірусом, не отримали жодної дози антиковідної вакцини
Вірус стає агресивніший. І це не чергова “жахалочка”
Ми падаємо з ніг, а ви втрачаєте рідних, поки все ще думаєте – вакцинуватися чи ні
В Україні вже п’ять областей увійшли в “червону” зону. При цьому кількість щеплень там зросла на 100%.

В центрах вакцинації в Херсонській, Запорізькій, Одеській, Дніпропетровській і Донецькій областях вже кілька днів шалені черги.

У Запоріжжі напередодні відкрили ще три великі центри вакцинації. Там міністр вкотре наголосив – перемогти пандемію можна лише за допомоги масових щеплень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але більшість людей, як сказав відомий український дитячий лікар Євген Комаровський, “продовжують розмірковувати про віддалені наслідки вакцинації (…) купують і продають сертифікати, це вони готові ризикувати життям, але не робитимуть щеплення “з принципових міркувань”.

Між тим, захворюваність зростає.

Єдиний варіант виходу з карантинних обмежень

За словами міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, минулого тижня щеплення зробили 762 тис. людей. А країна при цьому спроможна задовольнити потребу у вакцинації в два рази більше. Також Ляшко зауважив, як тільки п’ять областей увійшли в “червону” зону, кількість щеплень там зросла на 100%.

“Зростає захворюваність, і ми бачимо, що іншого виходу, крім як робити щеплення, немає. Це єдиний варіант виходу з карантинних обмежень”, – сказав Віктор Ляшко.

Розкажіть, покажіть людям правду!

“На цю годину у нас залишилося всього 3 безкоштовних кисневих концентратора”, – написала вчора зранку директорка БФ “Крила надії” Наталія Ліпська.

В Україні 94,2% людей, яких за тиждень було госпіталізовано з коронавірусом, не отримали жодної дози антиковідної вакцини

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...