Categories: Цікаво

Грудне молоко нещеплених злетіло в ціні на 11 000%. Антивакси поширюють новий фейк

У світі спостерігається стрімке зростання цін на невакциновані сперму і грудне молоко. Приблизно з такими заголовками публікують новини чимало ЗМІ, посилаючись на англомовне видання з красномовною назвою The Sodom Sun.

“Чому біологічні рідини не уколотих чоловіків і жінок (сперма і грудне молоко) так високо цінуються нині? Може, “там” щось знають, про що ніяк не може здогадатися більшість населення?” – ставить риторичне запитання автор такої публікації на одному з російських ресурсів.

“Звичайно ж, знають!” – відповідають в коментарях до статті сотні антивакцинаторів, після чого активно шерять матеріал у своїх соцмережах і різних Facebook-спільнотах.

Чому ви не повинні вірити цим людям – читайте далі в матеріалі Styler.

“Отруєна грудь”
The Sodom Sun з посиланням на слова якоїсь Наталі де Ла Фонтен з “місцевого розплідника” GoodMilk пише, що “попит на сертифіковане нещеплене грудне молоко дуже виріс”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Розумні матері не годують своїх дітей молоком після уколу. Вони чули жахливі історії про мРНК-ін’єкції. Що може бути огидніше, ніж коли матусю колють і капають отруту в рот її новонародженому, прямо з її власних грудей?!” – каже Наталі.

Також ця “експерт” розповіла The Sodom Sun, що “нещеплені матері, як правило, володіють вищім IQ, навичками логічного мислення і незалежним мисленням”.

“Їх молоко є первинною передачею довічного імунітету наступному поколінню. Коли матері усвідомлюють, що вартість їх необробленого грудного молока нарівні з золотом, спокуси UBI, безробіття та інших державних подачок стають менш привабливими”, – говорить Наталі де Ла Фонтен.

Нещеплена сперма подорожчала на 21 000%
У тому ж виданні пишуть, що сперма невакцинованих чоловіків – “це нове біле золото”.

“Забудьте про біткойн. Реальні гроші – в нещепленій спермі”, – цитує The Sodom Sun якогось Сема Янквелла “з місцевого банку сперми GoodSeed 4U”.

“Наші клієнти – люди з найвищим рівнем освіти. Насправді нашими першими клієнтами були ті самі вчені та виробники COVID-вакцин…” – каже він.

Але все це – фейк
Незважаючи на те, що російськомовні та україномовні сайти (навіть плюс-мінус авторитетні) пишуть про подорожчання нещепленої сперми та грудного молока, проте ця інформація – фейк.

Пояснюємо. По-перше, наприклад, грудне вигодовування можна продовжувати й після зараження на коронавірус, і після вакцинації. І це інформація від ВООЗ, а не від незрозумілої Наталі де Ла Фонтен (її прізвище, до слова, збігається з прізвищем французького байкаря Жана де Лафонтена).

По-друге, вакцини від COVID-19 не знижують кількість сперматозоїдів, тобто, не впливають на якість сперми. І це підтверджена вченими з Університету Майамі інформація.

Ну і третє, головне. Сайт The Sodom Sun – це видання фейкових новин.

“Серед останніх у світі сатиричних новин ми прагнемо бути кращими! Якщо на нашому сайті щось вас бентежить, будь ласка, утримайтеся від лайки та образ. Наприклад, не потрібно називати наших авторів “журналістами” – це переходить всі грані пристойності”, – йдеться в описі сайту.

На жаль, деякі ЗМІ передруковують інформацію з ресурсу, мабуть, тільки через те, що він англомовний і розміщений на домені. com.

Але ще сумніше те, що ця спочатку жартівлива інформація поширюється антивакцинаторами в різних соціальних мережах під соусом чистої правди. І це може дуже негативно вплинути на здоров’я людей, або навіть вартувати їм життя…

Христина

Recent Posts

“З 18 травня зміни мобілізації зачіплять цих чоловіків, ухилянтів почнуть карати жорсткими обмеженнями”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію набирає чинності 18 травня. З цього дня почнуть діяти нові правила…

52 хв. ago

“Пoтужнa грoзa сунe в цi oблaстi, нaвiть синoптики стривoжeнi прoгнoзoм”: куди прe мoрoз у -5 грaдусiв, дoщ i снiгoпaд?

Урожай деяких культур в Україні знаходиться під загрозою. Річ у тому, що найближчими днями очікуються…

2 години ago

Водіям – приготуватися: Порушників ПДР хочуть почати позбавляти прав – без Суду

Набрав 12 балів і – перездача? У МВС сподіваються, що в Україні на законодавчому рівні…

12 години ago

Україну накрила потужна магнітна буря після сильних спалахів на Сонці

Потужність цієї сильної магнітної бурі досягла майже восьмибального рівня. Україну накрила найсильніша магнітна буря місяця.…

13 години ago

Батьки в паніці: зі шкіл відразу відправлятимуть до армії, на заводи та заміж – вже з осені почнеться

Що відбувається Голова освітнього комітету Верховної Ради України оголосив про важливу зміну у системі освіти.…

14 години ago

В Україні штрафують водіїв за “неправильні” покажчики повороту: хто під загрозою

В останні кілька років в Україні стало шалено популярним купувати машини з-за кордону. Зокрема, одним…

16 години ago