facebook

Єдина реп-вчителька країни, яка співає про кільчастих черв’яків, вразила українців

Ольга Халепа, яка називає себе єдиною в Україні реп-вчителькою, знову показала свої музичні таланти. Викладач біології з сільської школи, яка співає дітям про черв’яків та інші явища природи, прийшла на сцену всеукраїнського шоу.

Дивіться нижче на Styler, як неординарний педагог проявила себе на шоу “Україна має талант”.

Ольга родом з села Яковлівка Харківської області. Закінчивши педінститут, вона повернулася в рідну школу. Педагог вважає, що в низьких результатах ЗНО винні не діти, а вчителі, які не хочуть розвиватися і подавати матеріал цікаво і в дусі часу.

Навесні 2020-го під час карантину Ольга прославилася на всю Україну своїми реп – уроками, які полюбили школярі, а от колеги – навпаки – новаторство дівчини не сприйняли.

На шоу “Україна має талант “Ольга зачитала соціальний реп під назвою “Дистанцуха”. У ньому вона розповіла, як насправді нелегко дається педагогам дистанційне навчання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Двоє з трьох суддів проекту сказали вчительці “Так”, і вона продовжить участь у шоу.

Ольга Халепа прославилася під час першого, весняного карантину 2020
Коли півтора року тому всіх школярів вперше посадили на карантин, багато педагогів довго адаптувалися до нових умов роботи. Але Ольга швидко зрозуміла, що привернути увагу дітей монотонним перечитуванням підручника – неможливо. Так і з’явилися її знамениті реп-уроки.

Хобі принесло дівчині, як славу, коли її визнали “Вчителькою року”, так і ганьбу, коли їй довелося звільнитися з рідної школи після 13 років роботи через напади з боку колег.

“На мене здійснювали психологічний тиск. Весь час блокувалися мої починання, мої проекти. Було повне ігнорування. Це було пекло, якщо чесно”, – зізналася вона в одному з інтерв’ю.

Одним з найцікавіших її уроків є реп-урок про кільчастих черв’яків. У Ольги свій YouTube-канал, на якому вона продовжує розповідати школярам про те, як влаштовано все живе на планеті Земля.

Зазначимо, що шоу “Україна має талант” відновилося десятим сезоном після чотирирічної перерви. До основного складу журі входять Сергій Притула, Ксенія Мішина та Євген Кот. Нинішній випуск став вже третім, що вийшов в ефір. Дивитися шоу можна по суботах на каналі СТБ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...