facebook

В Україну йде сильне похолодання і сніг: температура впаде до 10 градусів морозу

Погода в Україні найближчими днями стане холодною і місцями очікуються дощі з мокрим снігом. Температура повітря стрімко піде вниз, очікуються морози.

Яка погода чекає українців найближчими днями, розповіла синоптик Наталка Діденко і в Українському гідрометцентрі.

Як повідомляє Наталка Діденко, у вівторок Україну перетинатимуть атмосферні фронти. Вони принесуть похолодання, дощі та мокрий сніг.

“Завтра нас будуть проходити атмосферні фронти. Тому в південній частині, на південному сході та місцями, локально, на заході України пройдуть дощі. Решта території опиняться в тилу фронтів – тому істотні опади навряд чи. За фронтами буде поширюватися холодне повітря арктичного походження”, – попередила Діденко.

Вона зазначила, що завтра Максимальна температура повітря складе від +1 до +7 градусів, тільки на півдні прогріється до +6 +11 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Очікуються тумани, і вночі температура впаде до -2 -8 градусів.

“У Києві 9 листопада без істотних опадів. Так буде і протягом тижня. Температура повітря завтра вдень всього лише + 4 + 6 градусів. У ніч на 10 листопада можливо до 6 градусів морозу”, – повідомила синоптик.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 9 листопада дощі пройдуть на сході, північному сході, півдні та південному сході країни.

У Сумах та Харкові можливий дощ з мокрим снігом. По всій території країни очікується холодний вітер зі штормовими поривами.

Вночі від +2 до +5 градусів, вдень очікується +5 +7 градусів, тільки на півдні повітря прогріється до +8 + 11 градусів.

Карта погоди в Україні на вівторок, 9 листопада

У середу, 10 листопада, по всій території України очікується суха і сонячна погода. Можливе посилення вітру.

Температура вночі впаде до -2 -4 градусів, на заході, в центрі та на півночі до -6 градусів. Вдень у більшості регіонів очікується від + 3 до + 7 градусів.

Карта погоди в Україні на середу, 10 листопада

11 листопада опади не прогнозуються, але на сході нічна температура впаде до -6 -10 градусів. В інших областях очікується -4 -6 градусів.

Вдень в Україні від + 3 до +7 градусів, на заході та півдні прогріється місцями до +8 + 11 градусів.

Карта погоди в Україні на четвер, 11 листопада

До кінця тижня, за прогнозом синоптиків, морози відступлять і вночі очікується в більшості областей від -1 до +3 градусів.

Вдень від + 5 до +9 градусів, на півдні та в західних областях до +9 +11 градусів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...