facebook

У Луцьку учням під час онлайн-уроків показували порно: як доросле відео потрапило на шкільні платформи

Поки у кіберполіції розслідують, хто і навіщо проникнув до шкільних платформ, батьки хвилюються.

У Луцьку одразу в кількох школах під час онлайн-навчання з’явилося відео для дорослих. А ще до шокованих учнів онлайн почали долучатися сторонні люди, які лаялися та сміялися. Директори шкіл звернулися до кіберполіції.

Про те, як специфічне відео могло потрапити на шкільні платформи – 15 листопада йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Порнографія з’явилася одразу на кількох уроках у 5-х класів – розповідає директор однієї із луцьких шкіл. Запевняє – одразу звернувся до кіберполіції та до департаменту освіти.

Те, що відео для дорослих з’явилося одночасно в різних школах – підтверджують в департаменті освіти. З’ясувалося, невідомі на зустріч приєднувалися під ніками школярів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Програмісти розглядають декілька версій, як таке могло статися.

“Один варіант – якесь шпигунське програмне забезпечення, тобто троян, який міг злити цю інформацію до Мережі, або це зроблено користувачем, який спеціально роздав ці аккаунти”, – пояснює програміст Андрій Божко.

Поки у кіберполіції розслідують, хто і навіщо проникнув до шкільних платформ, батьки хвилюються. Адже більшість працює і діти на уроках займаються самостійно. А гарантій, що замість математики знову не з’являться порнографічні картинки, ніхто не дає.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...