facebook

Дуже сильний захист: Молитва до Архангела Михаїла! Захищає від зла, від ворогів видимих і невидимих

Молитва до Архангела Михаїла! Захищає від зла, від ворогів видимих і невидимих

Святий Архангеле Михаїле, найславетніший Князю небесних воїнств, борони нас у боротьбі проти всіх сил темряви та їхнього духовного лукавства. Прийди на допомогу людям, створеним Богом на Свій образ і подобу і відкупленим великою ціною з сатанинської неволі. Свята Церква вшановує Тебе як Захисника і Покровителя. Бог довірив Тобі душі відкуплених людей, щоб Ти привів їх до найвищого щастя. Благай Бога миру, щоб кинув сатану під наші ноги, аби він вже не мав сили тримати в неволі людей і шкодити Церкві.
Передай наші молитви Всевишньому, аби на нас скоро зійшло милосердя Боже, а ти схопи змія, який є дияволом і сатаною, і зв’язаного кинь у прірву, щоб більше не зводив людей.
Святий Архангеле Михаїле, борони нас у боротьбі проти підлості та пасток злого духа, будь нашою охороною.
Просимо покірно, нехай Бог приборкає його. А Ти, Князю небесного війська, сатану та інших злих духів, котрі кружляють по світу, щоб погубити душі, міццю Божою вкинь до пекла. Амінь.

ІІ
Святий Михаїле, захиснику Церкви, вимоли нам у Бога відвагу у боротьбі зі злом, перемогу над духовним лінивством і щиру любов до всіх людей. Вчини, щоб в нас завжди перебувала любов до Отця, Сина і Св. Духа, а також до Приснодіви Марії, нашої Матері.
Святий Михаїле, допоможи, щоб у всіх вчинках ми завжди шукали Божої хвали, старанно виконуючи свої обов’язки. Хочемо, щоб наше життя було свідченням радісної віри, то ж допоможи нам розділяти поміж усіма людьми посмішку дружби та запалювати в їхніх серцях надію. Допоможи у кожній людині помічати обличчя Ісуса, приймати всіх людей, не вимагати вдячності за наше служіння та з новою ревністю виконувати свої обов’язки кожного дня.
Святий Михаїле, захищай Святу Церкву! Допомагай, щоб сім’ї жили в гармонії та єдності. Випроси усім християнам любов, працьовитість і радість, а нашим померлим – вічний відпочинок у Господі і небесну радість. Амінь.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...