facebook

“Віддала школі все своє життя”: обірвалося життя дуже щирої директорки школи. Помолімось за вічний упокій

На Буковині обірвалося життя директорки Банилівської школи (Вижницький район) Любов Никифоряк. За словали місцевих мешканців Любов Дмитрівна завжди була щирою та доброю до всіх.

Про смерть жінки інформують у групі Банилівського ЗЗСО імені Івана Діяконюка.

“Невимовна втрата для працівників, учнів та батьків Банилівського ЗЗСО І-ІІІ ст. імені Івана Діяконюка.
Пішла від нас у вічність директорка школи Никифоряк Любов Дмитрівна. Людина світлої та доброї душі, розумний керівник та прекрасний педагог.
Боляче і важко підібрати слова про колегу, яка пропрацювала в школі все своє життя, яку поважали і любили за підтримку, взаєморозуміння, чуйність, доброту та щире серце.
Сумуємо…Співчуваємо…Пам’ятатимемо…” – зазначає Олена Іванчук.
Місцеві менканці залишили десятки коментарів із словами співчуття родичам померлої педагогині:

“Царство небесне не вірю у цю велику втрату… Спочивайте з Богом”.

“Дуже шкода, що такі прекрасні люди, якою була Любов Никифоряк, так швидко залишають нас. Земля їй пухом та щирі співчуття рідним!”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Щирі співчуття всім рідним та близьким, а також педагогічному колективу та учням із сумною втратою найкращого директора, педагога нашої школи”.

“В цей скорботний час щиро співчуваємо Всій родині. Важко знайти слова коли стається непоправне – смерть Любов Дмитрівни. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...