facebook

У Кривому Розі школярі побили та зґвалтували працівницю лазні: її непритомною знайшов на вулиці перехожий

Увечері 21 листопада двоє неповнолітніх мешканців Кривого Рогу Дніпропетровської області скоїли зґвалтування робітниці міської лазні. Нещасну жінку на вулиці виявив перехожий, який викликав поліцію.

Про це повідомило видання “Інформатор”, посилаючись на коментарі місцевих правоохоронців. Підлітків затримали того ж вечора, вони зізналися у скоєному під час допиту.

Попередньо слідству вдалося встановити, що двоє школярів замовили місце у лазні на 21:00 у неділю. Під час відпочинку хлопці випили алкогольний напій і один із них почав розпорошувати вміст вогнегасника, прикріпленого до стіни, по території приміщення.

Коли співробітниця лазні, яка чергувала на зміні, почула галас, вона зайшла до кімнати відпочинку та заявила неповнолітнім відвідувачам, що за шкоду доведеться заплатити. Ті вдавали, що готові відшкодувати потрібну суму, але для цього всім разом треба піти до банкомата та зняти гроші.

Вже на вулиці підлітки збили жінку з ніг і вдарили по обличчю ременем. Вона знепритомніла і в такому стані була почергово зґвалтована своїми кривдниками. Після цього вони забрали її мобільний телефон і втекли з місця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі Нацполіція вирішує, за якою статтею порушити кримінальне провадження, враховуючи неповноліття обох зловмисників. Проводяться перевірки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...