facebook

Дзідзьо вперше зізнався, чому розлучився з дружиною: вічно додому не хотів

Розлучення українського артиста Дзідзьо і співачки Slavia досі обговорюють у ЗМІ. Вперше співак вирішив раставить всі крапки над “і” і повідомив, що вчинив чесно стосовно своєї партнерки.

Про деталі розставання він повідомив у програмі “Зірковий шлях”.

Причина розлучення

Виконавець повідомив, що вони з колишньою дружиною ну дуже різні люди. Навіть розпорядок дня у них не збігався.

“Найбільше мені прилетіло, що я був першим, хто розв’язав цей мішок. Треба бути чесним з собою. Одружився трикутник на квадраті і вони собі двоє придумали ідеально круглі двері додому. Як? Хто неправий, хто правий? Не заходить ні квадрат, ні трикутник у ці двері додому круглі”, – пояснив Дзідзьо.

Михайло Хома (справжнє ім’я артиста) зізнався, що хотів розлучитися з дружиною і раніше, але боявся, що про нього подумають.

“Я знав, що у мене так було. Я міг це зробити швидше, але боявся, яка реакція буде у людей. Як так, хороша дівчина, а він її кидає, що не так?”- сказав він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Дзідзьо пояснив, що іноді навіть просто не хотів йти додому.

“А те, що вдома розуміння немає, а те, що я лягаю спати, Слава ще щось робить. Я встаю, а Слава ще спить. Треба було взяти відповідальність, сказати: “Стоп. Так більше не буде. Слава, я хочу бути щасливим і хочу бачити тебе щасливою. Тому, набравшись сміливості, заявив, сказав, що ми розлучаємося. І зараз думаю, що це був найправильніший момент в моєму житті. Що це неправильно жити в отруєному стані. І самому кислим ходити, вічно додому не хочу і їй зіпсувати життя”, – зізнався артист.

Чи були зради
Неодноразово співачка Ярослава Хома (колишня дружина артиста) натякала на його зради. Сам виконавець повністю це спростовує.

“Я зігнув голову і промовчав цей весь момент. Я так само зрозумів, як це так — любили, потім вже розпинають. Діляться, як я так можу бути абьюзер, засранець, зрадник. Я навіть не розумів, що мені робити. Я нічого не робив, у мене з Ольгою ніколи нічого не було і Слава це прекрасно знала”, – запевнив Дзідзьо.

Нагадаємо, що відносини пари тривали близько 20 років. Їх роман почався ще під час навчання в Київському університеті культури в Києві, потім пара разом виступала на різних заходах, що тільки згуртувало молодих. У квітні 2021 року пара розлучилася.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...