facebook

Юрій Винничук: Два з половиною канали «загрожують» існуванню російської мови

Російська мова потребує негайного захисту. Два з половиною канали, які глаголили в НоворічЬну нічЬ на мові аборигенів, загрожують її існуванню. Тому пропоную усі ці канали нарешті оголосити РОСІЙСЬКИМИ без жодних квот. Чиста російська мова.

vy-nny-chuk-h

Бо нема в світі двомовних шоу, випусків новин і т.д.  Нехай буде тих 2 чи 3 українські канали, про які я знатиму, що вони НАШІ. Інакше змушений і далі дивитися ПОЛЬСЬКЕ ТВ, бо там нема двомовності. Там ніхто ні німецькою, ні чеською не забиває баки. Там ніхто не розмовляє суржиком. Там ніхто не знущається з мови (як у нас не каже ШО замість ЩО, з нОвим, а не новИм роком, не вітає щІро, ані щЯстя бажає, ані коньяк БучЯчЬ не рекламує).

Бо квоти – це окозамилювання. Квотувати треба лише пісні. А все решта – триндьож, реклама мусить бути однією мовою. І мені по цимбалах якою. Я просто хочу мати кілька СВОЇХ каналів, де не буду чути язика найбільшого нашого ворога і вбивці, і не цикати в пошуках гімну, який я хочу почути на Новий рік, бо я від нього ТАЩУСЯ.
Чи я багато прошу?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...