facebook

Під Полтавою 18-річна дівчина імітувала своє викрадення і вимагала з батьків викуп

До поліції звернулася матір дівчини і заявила про викрадення доньки.

У Полтавській області 18-річна дівчина імітувала своє викрадення і вимагала з батьків гроші, щоб виїхати до Росії.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Полтавській області.

4 грудня, близько 21:45, до поліції Миргорода надійшло повідомлення від 39-річної жительки Великосорочинської територіальної громади про зникнення її 18-річної доньки.

Жінка розповіла, що вдень донька пішла до сільського магазину і не повернулася. За годину після її зникнення батькам на приватні додатки у Мережі почали приходити повідомлення з інформацією про викрадення дівчини та вимогами викупу. Гроші рідні дівчини мали переказати на вказаний “викрадачами” банківський рахунок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці одразу почали розшук дівчини. Для встановлення місця перебування зниклої поліцейські передали орієнтування оперативним підрозділам сусідніх областей і невдовзі отримали позитивний результат.

Вже за кілька годин із Харківської області надійшла інформація, що зниклу дівчину знайшли на автошляху “Харків-Щербаківка” на міжнародному автомобільному пропуску “Гоптівка”. Дівчина намагалася перетнути державний кордон України з Росією.

“Під час спілкування з поліцейськими 18-річна мешканка Полтавщини пояснила, що мала намір таємно перетнути державний кордон і виїхати до міста Ставрополь (Росія), бо там на неї начебто чекав 16-річний хлопець, з яким вона познайомилася через соціальну мережу Інтернет. Також дівчина пояснила, що історію з викраденням і вимаганням грошей вигадала сама, бо знала, що батьки не схвалюють такі відносини з невідомим хлопцем. Та й грошей для переїзду до сусідньої країни в неї не було”, – повідомив Євген Рогачов, начальник поліції Полтавщини.

Втікачку повернули додому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...