facebook

6 поширених типів пар

1. «Фанат і кумир»
У цьому випадку один з партнерів — це божество, якому поклоняється другий чоловік. «Кумир» таким чином піднімає свою самооцінку і часто годує «фаната» історіями, як йому пощастило, адже навряд чи йому вдасться знайти іншу людину, яка його так полюбить. Як правило, такі стосунки приречені бути короткими, адже у них немає ніяких перспектив. Для одного і того ж «кумира» зазвичай характерна низка короткострокових романів з різними шанувальниками. Втім, ті затримуються поруч із «ідолом» ненадовго, тому що вирушають на пошуки кращої долі під девізом «Ти мене не цінуєш, знайду того, хто буде мене любити».

large

2. «Кішка із собакою»
Ця парочка постійно шумно свариться, потім не менш голосно мириться і не гребує з’ясовувати стосунки на публіці. Вони то і справа змагаються один з одним, вся їх особисте життя — боротьба. Але варто тільки оточуючим, впечатленным черговим ефектним скандалом, запропонувати їм розлучитися, реакція пари буде досить однозначною. «Ви зійшли з розуму?», — заявлять вони хором. «Кішку з собакою» ніколи не буває нудно, як правило, завершується процес примирення в спальні бурливим і пристрасним сексом.

3. «А ну-ка, дожени!»
У цьому сценарії один партнер постійно женеться за іншим, намагаючись домогтися його уваги і любові. Той, кого переслідують, як правило робить вигляд, що все йде так, як треба, в той час як друга половинка насолоджується азартом погоні. В якийсь момент — коли їм стає нудно, партнери міняються ролями. При цьому, насправді, обома рухає один і той же страх — страх показати, що їм потрібен хтось ще крім себе самих. Цього союзу загрожує розпад в тому випадку, якщо він і вона перестануть змінюватися ролями.
4. «Батьки і діти»
В цьому сценарії є два варіанти це — Тато і дочка, або Мама і син. Один партнер відчуває в собі відповідальність за виховання своєї другої половини, яку вважає мало пристосованою до життя. Подібний сценарій часто починає розвиватися після народження дітей або в тому випадку, коли один з партнерів стає вразливим. Найчастіше буває у людей, яким у дитинстві бракувало або материнської ласки, або батьківській любові.

5. «Солодка парочка»
Така пара папуг нагадує — нерозлучників, у них все спільне — від хобі до манери одягатися. Партнери дуже схожі один на одного, вони, скоріше, кращі друзі, ніж пристрасні коханці. Як правило, такий сценарій типовий для відносин, які тільки почали складатися, може бути, в обох за плечима є сумний досвід розставань і тепер головне, що їм потрібно, — це безпека. Небезпеку, яка може підстерігати цей союз, полягає в тому, що він і вона замикаються один на одного, створюючи систему, в яку практично неможливо проникнути ззовні. Іноді це не вдається не тільки друзів, але навіть дітям. Також повне злиття може привести до проблем в сексуальній сфері — не дуже цікаво займатися сексом з одним, чи не правда?

6. Союз дорослих
Це відносини двох зрілих людей, мудро приймаючих особливості один одного та уникають конфліктів. Вони мислять тверезо і намагаються підтримувати один одного. Звучить чудово, але на практиці і тут є підводні камені.
Ці двоє ніколи не доберуться до темних глибин душі один одного, а тому в таких союзах катастрофічно не вистачає вогника. Таким відносинам не вистачає емоційності і спонтанності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...