facebook

Вмовив не розлучатись і повернутись додому: подробиці вбивства чоловіком дружини у Львівській області

У селі про цю родину відгукуються нормально.

На Львівщині чоловік на очах у 10-річної доньки вбив вагітну дружину. Сталося це в одному із сіл Самбірського району. Відомо, що після вбивства 40-річний чоловік намагався вкоротити собі віку, перерізавши горло. Донька ж устигла втекти до бабусі з дідусем.

Про це йдеться в ТСН.16.45.

Близько 8-ї ранку до поліції зателефонував свідок і повідомив про конфлікт між подружжям і припустив, що там могла постраждати жінка.

Поліцейські негайно виїхали за адресою. У будинку копи знайшли мертву 31-річну жінку. Відомо, що вона була на ранньому терміні вагітності. 40-річний чоловік мав поранення шиї, його ушпиталили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Як попередню встановили правоохоронці, між подружжям вранці виник конфлікт під час якого чоловік кілька разів вдарив ножем дружину, спричинивши їй смертельні поранення, після цього він намагався перерізати собі горло», – повідомлили у поліції.

Під час вбивства вдома була 10-річна донька подружжя. Вона ще спала прокинулася від криків батьків, побачила маму закривавленою, вилізла у вікно, побігла до бабусі з дідусем і розповіла, що бачила.

У селі про цю родину відгукуються нормально. Кажуть, подружжя виховувало двох дівчаток 11 і 10 років. Старша дитина під час вбивства була у родичів. Сусіди припускають, конфлікт стався через ревнощі чоловіка. Вбита Марія начебто хотіла розлучитися, пішла жити до мами, але Павло вмовив її повернутися і вже вранці, судячи з усього, скоїв вбивство.

За скоєне чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...