facebook

На Львівщині під час ДТП маршрутка влетіла у вантажівку: є багато постраждалих (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода з багатьма постраждалими сталась вчора ввечері, 10 грудня, близько 21.30 на автодорозі «Стрий-Дашава» неподалік села Верчани Стрийського району.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту населення ЛОДА, пише leopolis.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись мікроавтобус «Мерседес», за кермом якого перебував житель району віком 45 років та вантажний автомобіль «Вольво» з напівпричепом, яким керував 43-річний місцевий мешканець, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА, мешканець с. Верчани 1978 року народження, керуючи вантажівкою з напівпричепом, не впорався з керуванням та з’їхав у правий кювет по напрямку руху, а напівпричіп залишився на проїзній частині дороги. Водій автобуса, мешканець с. Подорожнє Стрийського району, керуючи допустив з ним зіткнення.

За інформацією ГУ ДСНС у Львівській області, на момент зіткнення в автобусі перебувало 20 людей. До місця події виїхали рятувальники 8-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стрий та 9-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Моршин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як з’ясувалось на місці події внаслідок ДТП травмовано 7 осіб з автобуса, водія автобуса затиснуло деформованими конструкціями. Усі мешканці Львівщини віком від 43 до 55 років.

Рятувальники за допомогою гідравлічного спорядження деблокували потерпілого водія автобуса та передали медикам. Після огляду медиками потерпілих, з травмами різного ступеня важкості, в Стрийську центральну районну лікарню госпіталізовано 3 особи.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...