facebook

На Львівщині ревнивий чоловік жорстоко вбив вагітну дружину: подробиці трагедії

У Львівській області чоловік жорстоко розправився зі своєю вагітною дружиною. Він завдавав їй ударів ножем. у той час як у сусідній кімнаті була молодша дочка. Тепер сиротами залишилося двоє дітей.

На Львівщині ревнивий чоловік жорстоко вбив вагітну дружину: подробиці трагедії

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

Убив дружину і намагався накласти на себе руки
Трагедія сталася вранці 10 грудня в селі Чайковичі Самбірського району. Дівчинка прибігла до бабусі та розповіла, що тато б’є маму ножем. Коли на місце події прибула поліція, то 31-річна Марія була вже мертва. При цьому сам 40-річний Павло намагався перерізати собі горло.

Наразі чоловік перебуває в Самбірській лікарні під охороною поліції, а Марію поховали наступного дня після вбивства. За словами місцевих жителів, жінка була вагітна.

У неї залишилися дві доньки 10 та 14 років. Тепер вони живуть у бабусі, яка й так має проблеми зі здоров’ям та раніше перенесла інфаркт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік перебуває в лікарні, але під охороною правоохоронців

Вирішила розлучитися через ревнощі чоловіка?
Жителі села розповіли, що Марія вийшла заміж ще в 16 років, тоді ж народила першу доньку. Павло був майже на 10 років старшим і в той час він їздив на заробітки до Європи, був далекобійником. Сім’ю називали благополучною, грошей їм вистачало.

Марія займалася домашнім господарством. “Вона дбала про дочок, вони завжди були доглянуті, в будинку порядок. Та й жодних скандалів у родині не було”, – згадує місцева мешканка.

Щоправда, людей дивував лише один нюанс – Павло та Марія ні з ким не спілкувалися. У компаніях із друзями їх не бачили, у гості вони не ходили. Жінка навіть не підтримувала стосунки з близькими, хоч і виросла у багатодітній родині. До церкви вони ходили хіба що на Великдень.

“Марія йшла вулицею, очей не піднімала, ні з ким не віталася. Усі вже звикли до цього. Справа в тому, що Павло виявився дуже ревнивим, Машу ревнував до всіх і до всього. Пішла в магазин – значить там чекає коханець, вийшла у двір – там теж коханець. Сам він дуже замкнута людина, нетовариська”, – каже знайома загиблої.

Сусіди скандалів у родині не чули.

Нещодавно Марія вирішила розлучитися з Павлом. Мабуть, причиною такого рішення якраз і могли стати його ревнощі. Водночас про третю вагітність жінки майже ніхто не знав.

“Через що у них там сталася сварка, ніхто не знає. На побутовому рівні або знову через ревнощі, через розлучення – залишається тільки здогадуватися. Може, він поліції розповість, та чи скаже всю правду?” – переживає знайома.

У селі кажуть, що Павло тримав двері зачиненими, коли бив Марію ножем. Тому чи бачила молодша дочка саме вбивство, теж поки що неясно.

Коли поліція прибула на місце, Марія була вже мертва.

За даними поліції, чоловік завдав дружині кількох ножових поранень, які стали смертельними. Собі він намагався порізати горло, але вижив. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Винному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...