facebook

На Волині жінка народила чотири пари двійнят

Жінка чотири рази підряд з інтервалом у три роки народжувала двійнят.
Про це повідомляє видання “Вісник”.

Єфросинія Іванищук проживає в селі Рудка-Червинська на Волині. Усіх малюків, окрім четвертої пари народила не в лікарні, а вдома.

Жінка не лише давала раду такій кількості дітей, а й працювала у колгоспі, адже розсиджуватися у декретах радянська влада не дозволяла. Єфросинія розповідає, що сучасним матусям важко уявити, як виростити стільки дітей без підгузків, пральних машин та допомоги.

Доведено, що близнят і двійнят в основному народжують жінки після 30 років, високого зросту і геть не худі. Але Єфросинія Іванищук зовсім не така. Жінка середнього зросту та зовсім тендітна.

Вважається, що ген багатоплідності передається по материнській лінії через покоління. І високі шанси народити двійню має онука, чия бабуся була матір’ю двійні. У випадку Єфросинії це не працює, бо одна пара малюків була у її мами, а не в бабусі. Ні своїм донькам, ні онучкам вона цей ген теж не передала – у їхньому роду двійнят ні в кого більше немає. Проте є надія, що на комусь він таки спрацює.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Україні є багато цікавих місць та фактів, пов’язаних з народженням двійнят та близнят. Закарпатська Велика Копаня на Виноградівщині уже давно зажила слави столиці близнюків. Сюди їдуть журналісти з усього світу, щоб вивчити феномен цього села, де народилося 65 пар близнюків. Таку велику їх кількість приписують цілющій воді з Чоргівського джерела, яку споживають місцеві жителі. Саме вона притягує до Великої Копані безліч туристів і тих, хто хоче завагітніти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...