facebook

На Київщині учасника АТО на очах доньки загризли собаки

Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла волонтерка Світлана Шеповалова. За словами Світлани, чотири собаки породи алабай накинулися на чоловіка на очах доньки та загризли на смерть.

pes-r695x430

«Тільки що стало відомо, що голова сільської ради Кучаков відмовився допомагати у вивезенні тіла загиблого Володимира — бо нема грошей. Володимир був прописаний у Дарницькому районі Києва», — написала волонтерка.

У коментарі «Громадському радіо» Світлана розповіла, що сталася трагедія у селі Кучаків під Києвом. Породисті собаки загризли чоловіка, який йшов на електричку. Чоловік йшов на станцію разом із 14-тирічною донькою. Дівчина змогла втекти, а її батько спробував відбитися від собак, але загинув.

«Місцева влада, а саме голова селищної ради відмовився переправляти тіло, бо у них немає грошей. Дівчинці 14років. Є іще одна неповнолітня дитина, є дружина-інвалід, які залишилися без батька, без годувальника.», — розповіла Світлана.

Собак пізніше застрелили місцеві жителі. Поліція встановила власника тварин — це 69-річний місцевий житель, повідомив Хронікам Донбасу прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«У кожної собаки був електронний ошийник і по периметру двору був протягнутий дріт, який не дозволяв цим собака вийти за периметр будинку, тому що вмикався електричний струм і в собак у нашийниках щипало і вони не виходили в такий спосіб зі двору. Зараз, напевно тому, що настали морози, були перебої із напругою і це вплинуло на те, що собаки змогли самовільно вийти за межі цього будинку».

Поліція взяла зразки крови собак для аналізу, триває слідство.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...