facebook

У Львові каналізаційний люк привів до загибелі дитину: двом чиновникам оголосили про підозру

У Львові в п’ятницю, 17 грудня, повідомили про підозру двом посадовцям районної адміністрації, яких заподозрили у порушенні норм убезпечення дорожнього руху. Як встановили правоохоронці, це стало причиною смертельної аварії – загинула дитина 10 років.

У Львові каналізаційний люк убив дитину: двом чиновникам оголосили про підозру

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України у Львівській області. Йдеться про начальника та спеціаліста відділу комунального господарства. Їм мають обрати міри запобіжного заходу.

Як розповіли у пресслужбі, трагедія трапилася 21 березня 2021 року. Слідство встановило, що авто Mitsubishi наїхало на каналізаційний люк. Унаслідок наїзду кришка люку вилетіла та влучила в авто Acura MDX.

Предмет потрапив у 10-річного хлопчика, який перебував на передньому сидінні. Дитина загинула на місці аварії.

Кришка люка влучила у лобове скло авто

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як зазначили правоохоронці, підозрювані не вжили заходів для ліквідації пошкоджень люка. Крім того, у зоні їхньої відповідальності було встановити попереджувальні знаки для виявлення небезпечної ділянки за 50-100 метрів, чого вони не зробили.

Їм повідомили про підозру за ст. 288 (Порушення нормативно-правових актів щодо убезпечення дорожнього руху, що спричинило смерть). Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Дніпрі автомобіль ВАЗ збив 14-річного хлопчика, який гуляв із собакою. Лікарі швидкої допомоги рятували підлітка на місці ДТП і навіть через годину реанімації вдалося запустити серце, але він помер у лікарні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...