facebook

“На Різдво Богородиця в Меджугор’є скаже щось дуже важливе для усіх нас!” – єпископ Ян Собіло про чудеса та об’явлення Діви Марії

Єпископ Ян Собіло в ефірі Радіо Марія розповів свою історію життя в якому особлива роль відведена Божій Матері. За словами Його Преосвященства саме завдяки Пресвятій Діві Марії він завдячує своєму покликанням до священства, яке вимолила для нього його мама.

Єпископ Ян Собіло наголошує на особливій посередницькій місії Діви Марії та її піклуванні за Божий народ. До Богородиці варто прислухатися і слідувати її порадам.

“Не все, що було в історії – мало бути. Бог говорить нам зарання через Діву Марію, немовби, застерігаючи.

Цікава річ: об’явлення Богородиці почалися 24 червня 1981 року. Першими словами Діви Марії були: “Мир, мир, мир!” Рівно за 10 років, 24 червня 1991 року – починається війна в Югославії, яка тоді була дуже розвинутою країною, з точки зору туризму також. Брос Тіто тримав порядок і раптом почалася така біда.

А хто думав що РФ буде воювати з Україною? Тому ці слова, які говорить Діва Марія вони дуже серйозні, варто прислухатись!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли я слухаю послання Богородиці в Меджугор’є то відчуваю, що вона говорить до мене особисто! Дає настанову, попереджає! Вказує на що варто звернути увагу. Коли я часом не послухаюсь, то одразу згадую, що то ж Мама мені говорила в Посланнях!

На Різдво Мама нам знову щось скаже. Це буде важливо для нас, наших родин та цілого Світу!” – зазначив владика Ян Собіло.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...