facebook

Рідкісне явище: штормова погода принесла в Єгипет снігопад

Штормова погода принесла в Єгипет піщані бурі та ураганний вітер. Порти Середземного та Червоного моря припинили прийом суден. Жителі Олександрії змогли спостерігати сніг, що є незвичайним для країни природним явищем. Про це пише УНН з посиланням на Egypt Independent.

Деталі

Влада закрила порти у середземноморському місті Олександрія та містах Суецького каналу Порт-Саїд та Суец.

Метеорологічне агентство країни заявило, що над північним узбережжям та в районі дельти Нілу очікуються опади від помірних до сильних. Агентство також повідомило, що очікуються, піщані бурі, які обрушаться на північну і південну частини країни і обмежать видимість.

Міністерство навколишнього середовища також закликало людей похилого віку і тих, хто страждає на захворювання органів дихання і грудної клітки, залишатися вдома в понеділок, щоб уникнути ускладнень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Помірні нічні дощі частково затопили вулиці у деяких кварталах Каїру та інших частинах країни. Місцеві ЗМІ повідомили про снігопад над Олександрією, який частково покрив дороги та дахи прибережного міста.

Люди в соціальних мереж, постили зображення та відео, переважно присвячені рідкісному снігопаду. У понеділок у тренді був арабський хештег #Alexandria.

Додамо

Інфраструктура, каналізація та дренажні системи країни страждають від нестачі інвестицій та роками поганого обслуговування.

Минулого місяця проливний дощ і повінь змусили скорпіонів залишити свої укриття і попрямувати в будинки по всій південній провінції Асуан. На той час державні ЗМІ повідомили, що в Асуані троє людей загинули і ще понад 500 було госпіталізовано від укусів скорпіонів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...