facebook

Lady in black. Олена Зеленська вийшла в світ у розкішній сукні від української дизайнерки. Фото

Перша леді України Олена Зеленська з’явилася на публічному заході в розкішній асиметричній сукні чорного кольору. Вбрання від українського бренду LITKOVSKAYA дружина Володимира Зеленського вдягнула на урочистість до Дня дипломата в Івано-Франківській області.

Відповідні фото, зроблені в Гуті 22 грудня на конференції послів України “Дипломатія 30”, з’явилися на офіційному сайті Офісу президента. На своїй сторінці в Instagram глава держави теж поділився світлиною із дружиною.

Відомо, що на урочистому прийомі було встановлено напівформальний дрес-код black tie. Український лідер обрав чорний костюм, білу сорочку та краватку-метелика. Луки Зеленського та його дружини добре поєднувалися між собою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перша леді вдягла чорну сукню з драпіруванням. Один рукав прикривав плече жінки, а другий був спущений униз.

Свій образ знаменитість доповнила довгими срібними сережками з коштовним камінням та легким макіяжем. Волосся дружина президента зібрала.

Додамо, що український бренд LITKOVSKAYA існує з 2009 року. Він був заснований модельєркою з Києва Лілією Літковською. У 2013 році вона потрапила до списку Vogue Talents “200 найперспективніших молодих дизайнерів світу”.

Ціна на дизайнерські сукні LITKOVSKAYA, схожі на вбрання першої леді, становить близько 1000 євро (понад 30 000 гривень).

Коротко про особистість:

Олена Володимирівна Зеленська – 43-річна дружина шостого українського президента Володимира Зеленського. Як і її обранець, родом із Кривого Рогу.

Пара одружилася 2003 року. Володимир та Олена навчалися в одній школі, але спілкуватися розпочали у студентські роки.

Раніше була сценаристкою студії “Квартал-95”. Наразі перша леді країни обрала для себе чотири основні напрями діяльності: культурна дипломатія, реформування системи харчування у школах, безбар’єрний простір і рівні можливості для всіх українців.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...