facebook

Дружина Макрона – трансгендер. Нова теорія змови

Бріжит Макрон збирається подати до суду через чутки про те, що вона трансгендерна жінка і при народженні була хлопчиком.

Які теорії змов лише не обговорюють в інтернеті. Одна з нових – дружина президента Франції Бріжит Макрон нібито трансгендерна жінка. Черговій конспірологічній версії особливо не приділяли б уваги, якби перша леді Франції через такі чутки не вирішила б подавати до суду. Щоправда, проти кого вона збирається подати позов, не уточнюється, і навіщо їй це все теж.

Із чоловіка в жінку

Як повідомляє ВВС News, в інтернеті широко розійшлася теорія змови про те, що Бріжит Макрон народилася чоловіком під ім’ям Жан-Мішель Троньо. Перші чутки про це з’явилися у вересні на ультраправому сайті у статті, написаній якоюсь Наташею Рей.

Потім прихильники змов, противники вакцинації та вкрай праві активісти обговорили цю теорію під час ютюб-трансляції, після чого про неї стали писати у соціальних мережах. В основному, повідомлення про це з’явилися в акаунтах противників президента Франції Емманюеля Макрона, зокрема серед прихильників конспірологічного руху QAnon.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тролінг в інтернеті

68-річна Бріжит Макрон одружена з Емманюелем Макроном з 2007 року. Має трьох дорослих дітей від попереднього шлюбу. Багато хто задається питанням, навіщо Бріжит Макрон взагалі збирається подавати до суду – аж надто безглузді заяви конспірологів.

Судовий позов може створити у прихильників теорії змови враження, що тут справді щось нечисте. Інакше навіщо так серйозно ставитися до цього? Щоправда, це не перший випадок, коли Бріжит Макрон дістається в інтернеті, особливо з 2017 року, коли її чоловік став президентом Франції. Різниця у віці подружжя становить майже 25 років, на що відразу звернули увагу інтернет-тролі всіх мастей.

Вибори

Нова теорія змови з’явилася напередодні президентських виборів, які відбудуться у Франції навесні 2022 року. Еммануель Макрон ще офіційно не підтвердив, що виставить свою кандидатуру, але багато хто очікує, що він піде на другий термін. Його головні конкуренти – Валері Пекресс, кандидат від традиційної правої Республіканської партії, та Ерік Земмур, французький телеведучий та письменник, який сподівається отримати підтримку ультраправих.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...