facebook

“Від цієї історії стискається серце”. Півторарічну дівчинку без ознак життя знайшли на підлозі: подробиці пожежі

Більше тижня тому у Лубнах Полтавської області в пожежі загинула півторарічна дівчинка. Вогонь спалахнув, поки в будинку не було ні батька, ні матері.

Півторарічну дівчинку знайшли на підлозі: подробиці смертельної пожежі в Лубнах

За словами рятувальників, які прибули на виклик, саме матір першою забила на сполох. Кажуть, шукала донечку на ліжку, однак знайти не змогла.

На гасіння полум’я в будинку пожежники потратили близько 15 хвилин. Пожежа пошкодила стіни та деякі меблі, дах будинку дивом вцілів.

Маленьку дівчинку рятувальники розшукали у задимленому приміщенні. Вона ще встигла вийти зі своєї кімнати, але врятуватися – ні.

Півторарічну дитину без свідомості знайшли на підлозі у коридорі. Після спроб реанімувати дівчинку бригада лікарів констатувала її смерть.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Де були батьки
З’ясувалося, що коли у будинку сталася пожежа, мати вийшла в магазин, а батько кудись поїхав. Вже після повернення жінки додому все навколо було в диму.

За попередніми даними, електропроводка у будинку була у несправному стані, а лічильник ще до трагедії подавав тривожні сигнали.

– Жінка бачила те, що з лічильника, який висів на стіні, йшли якісь іскри. Також вона залишила електроприлад, підключений до розетки. Або електроприлад став причиною пожежі, або щось в лічильнику, можливо, коротке замикання. Поки що проводяться слідчі дії, – підтвердили в ДСНС.

Окремо поліцейські мають перевірити, чи не збрехала матір загиблої дівчинки, і скільки саме часу її не було вдома, адже пожежа встигла розгорітися.

Згорьованій жінці може загрожувати кримінальна відповідальність за залишення дитини в небезпеці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...