facebook

У Хмельницькому на 12-річного хлопчика обвалився гараж. Він загинув на місці

Ігри дітей закінчилися трагічно: на 12-річного хлопчика обвалився гараж. Він загинув на місці

Все сталося сьогодні, 16 лютого. Про подію стало відомо з Telegram-каналу ХМ-inside. За інформацією, діти гралися на території гаражного масиву, відомого серед хмельничан, як “Голівуд”. Однак ігри хлопчиків закінчилися трагічно. На одного з них обвалилася стіна недобудованого гаража. Дитина загинула на місці.

Як повідомляє ХМ-inside, хлопчику було 12 років. Правоохоронців на місце події викликали перехожі. Інші діти, що знаходилися у вирі подій, не постраждали.

Інформацію щодо смерті дитини підтвердили власні джерела журналістів vsim.ua в поліції.

На одного з хлопчиків обвалилася стіна гаража.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Врятувати його не вдалося.

Все сталося, 16 лютого. Про подію стало відомо з Telegram-каналу ХМ-inside. За інформацією, діти гралися на території гаражного масиву, відомого серед хмельничан, як “Голівуд”. Однак ігри хлопчиків закінчилися трагічно. На одного з них обвалилася стіна недобудованого гаража. Дитина загинула на місці. Як повідомляє ХМ-inside, хлопчику було 12 років. Правоохоронців на місце події викликали перехожі. Інші діти, що знаходилися у вирі подій, не постраждали. Інформацію щодо смерті дитини підтвердили власні джерела журналістів vsim.ua в поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...