facebook

Терміново! Стали відомі імена затриманих рибалок. Вдома чекають діти

Співробітники ФСБ Росії 15 лютого захопили український корабель в Азовському морі. Стали відомі імена українських рибалок, судно яких зупинили окупанти.

Про постраждалих від російської агресії повідомив у фейсбуці народний депутат Павло Мельник, посилаючись на інформацію від мешканців Приморського району Запорізької області.

“Українські рибалки, яких було затримано в Азовському морі, ймовірно: Сергій Гога, Олексій Іванов, Василь Тюркеджи та Максим Тєрєхов,” – написав Мельник.

За його словами, всі рибалки – жителі села Райнівка Приморського району Запорізької області.

Нардеп також зазначив, що на фото та відео допиту, оприлюдненому напередодні у ЗМІ, саме Максим Тєрєхов. “Це можна стверджувати напевно”, – додав Мельник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Та зазначив, що на чорно-білому фото – Василь Тюркеджи.

Наразі інформація щодо рибалок уточнюється.

Нагадаємо, у західній частині Азовського моря 15 лютого російські силовики затримали маломірне судно з 4 українцям Російські силовики затримали судно з українцями в Азовському морі: поліція відкрила справу и на борту.

За даними співробітників “прикордонного управління ФСБ РФ по Криму”, капітан судна не виконав “законну вимогу прикордонного наряду про зупинку і спробував сховатися”. Українці також начебто не мали необхідних документів.

Поліція уже відкрила кримінальну справу за “викрадення і викрадення плавзасобу” за фактом захоплення “співробітниками прикордонного управління ФСБ Росії” українського судна з чотирма особами на борту.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...