facebook

Не стало молодого франківського художника Михайла Тимчука

26 грудня від ускладнень, викликаних COVID-19, у віці 40 років помер івано-франківський художник Михайло Тимчук.

Наприкінці листопада митець влаштував розпродаж своїх картин, аби зібрати більше коштів на своє лікування. Згодом йому стало гірше, Михайло більш ніж тиждень перебував у стані коми – наслідок 100% ураження легень та відмови нирки, потребував донорів крові. Станом на 19.12.2021 року він був” у стабільно важкому стані”, пише Галка.

26 грудня з’явилися дописи про смерть франківця.

Yaryna Latyk Михайле, не віриться! Спочивай з миром! Твої картини завжди нагадуватимуть мені про тебе – про чудову, світлу і надзвичайно талановиту людину
Ярема Стецик До зустрічі, друже! Ти круто робив свої останні роки!! Дякую за те, що попали в один час і в одне місто! Хай прийме Бог в люблячі обійми, малюй нам на небі. Ми побачимо! Дякую за життя.
Roman RomKo Kostyšyn Друже, мені дуже прикро і болісно, що ти покидаєш свій красивий світ! І для нас ти його робив красивим і цікавим. Дякую за все! Спи спокійно у своїх барвистих снах.
Dima GryshchenkoМій милий друже, мій Михайле! Це напевне нагріший день в цьому році, день коли ми не зможемо перекинутись добрими та трохи злими словами один про одного. Не привітаємо один одного із Різдвом та Новим роком!
Tamara Nezvinska Невимовний жаль огортає серце… Пішов на райдугу чудовий художник, прекрасна людина – Михайло Тимчук. Він так радів життю, наче відчував як мало йому відведено… Зайдіть на його сторінку, помилуйтеся його барвистим світом!
Yuliya Romanyshyn – твій Божий дар ти дарував нам, твої картини це скарби, ти надихав нас своїм відкритим серцем, позитивом, щирою посмішкою…. Не віриться що ти нас покинув. Спочивай з миром!
Василь РоманецьТи горів цим життям й догоріла мов та свічка, віддавши життєдайне тепло. Це про тебе писав Василь Симоненко: …Так краще в тридцять повністю згоріти, Ніж до півсотні помаленьку тліть. Мир душі твоїй і Царство тобі Небесне, Михайле. Ми пам’ятаємо…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...