facebook

Заступник очільника Міністерства освіти й науки звільнився за власним бажанням

Заступник очільника Міністерства освіти й науки Ігор Гарбарук звільнився за власним бажанням.

Трапилося це невдовзі після того, як чиновник засвітився на зустрічі у мерії Львова разом зі своєю помічницею.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

27-річна Христина Тишкун була вбрана у сукню з глибоким декольте та пікантним розрізом до стегна. Фотографії Тишкун поруч із Гарбаруком і мером Львова збурили користувачів соцмереж, а заодно породили десятки мемів довкола образу помічниці чиновника. Нині дівчина сторінку у “Інстаграмі” закрила, втім у коментарях під фото зауважила, що нічого розпусного у своєму вбранні не бачить.

Хто така Христина Тишкун

Відомо, що Христина Тишкун є юристкою та власницею компанії “БК Забудова”. Народилася 30 серпня 1994 року у Львові. У своєму Facebook вона зазначила, що отримала ступінь магістра права у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Наразі проживає в Києві. Також Тишкун працює помічником адвоката в адвокатському бюро Advisers.

Зазначимо, як повідомляється на сайті Львівської міськради, Гарбарук 24 грудня з офіційним візитом відвідав місто і поспілкувався з мером щодо досягнень у сфері освіти й науки. Чиновники обговорили нові проєкти та заходи з енергоефективності.

У неділю, 26 грудня, Гарбарук відреагував на обговорення, що вибухнули в мережі, опублікувавши на своїй сторінці у Facebook вірш Редьярда Кіплінга, перекладений українською мовою.

“Як вистоїш, коли всі проти тебе

Упали духом і тебе кленуть,

Як всупереч усім ти віриш в себе,

А з їх невіри також візьмеш суть”, – такі рядки виклав у соцмережі заступник міністра.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...