facebook

В Україні вдарять морози до 18 градусів: синоптики дали детальний прогноз на початок тижня. Карта

На початку наступного тижня погода в Україні буде морозною та сніговою. Подекуди похолодає до -18 градусів за Цельсієм, а опади поперемінно накриватимуть усі регіони країни.

В Україні вдарять морози до 18 градусів: синоптики дали детальний прогноз на початок тижня. Карта

Найхолодніше спочатку буде у західних областях країни, а ближче до середини тижня – на півночі та сході України. Про це свідчать оновлені дані Укргідрометцентру (щоб подивитися карти погоди, доскрольте сторінку до кінця).

Прогноз на понеділок, 24 січня

Тиждень розпочнеться в Україні з похолодання. Температура повітря вдень коливатиметься від -2 до -8 градусів, а вночі стовпчики термометрів опустяться до -4…-16 градусів, найхолодніше буде на Закарпатті.

Опади у вигляді снігу очікуються на південному сході країни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прогноз погоди в Україні на 24 січня.

У Києві та області буде хмарно, але сухо. Вдень температура повітря становитиме від -4 до -6 градусів, уночі – від -6 до -8.

Прогноз погоди на Київщині на 24 січня.

Прогноз на вівторок, 25 січня

Вівторок принесе на захід країни ще більші морози, похолодає також у центральних областях. Вдень по Україні буде від -1 до -7 градусів, а вночі – від 4 до 18 градусів нижче за нуль.

Опади 25 січня прогнозують у західних та східних областях, у центрі, на півдні та півночі буде сонячно та сухо.

Прогноз погоди в Україні на 25 січня.

На Київщині та в самій столиці цього дня світитиме сонце, опадів не передбачається. Вдень буде -5…-7 градусів, а вночі морози посиляться до -12 за Цельсієм.

Прогноз погоди на Київщині на 25 січня.

Прогноз на середу, 26 січня

До середини тижня в Україні трохи потеплішає, сильні морози відступлять із західних областей. Вдень температура повітря коливатиметься від 0 градусів до -6, а вночі від -1 до -8.

Опади у вигляді снігу цього дня очікуються по всій території, крім півдня країни та Криму.

Прогноз погоди в Україні на 26 січня.

У Києві та області у середу буде похмуро та сніжно, опади очікуються і вдень, і вночі. Температура повітря вдень від -1 до -3 градусів, а вночі буде до 9 градусів морозу.

Прогноз погоди на Київщині на 26 січня.

Як повідомляв OBOZREVATEL, синоптики розповіли, що весна 2022 року в Україні буде сонячною, але прохолоднішою, ніж минулорічна. Окрім того, порівняно з 2021 роком очікується більше опадів.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...