facebook

“Завалю тебе або батька”: Огнєвіч показала божевільного, який погрожує їй розправою, і попросила про допомогу

Злата Огнєвіч неодноразово розповідала про наполегливого переслідувача, який не дає їй проходу. Співачка скаржилася, що чоловік поводиться агресивно, а поліція слабо реагує на її скарги і заяви – беззахисна дівчина не знає як себе убезпечити і живе в постійному страху. І ось, артистці вдалося зняти на камеру чоловіка на ім’я Вадим Лебідь, який на відео погрожує їй і її родині.

Ролик з’явився на сторінці Огнєвіч в Instagram.

На відео видно, як чоловік за кермом іномарки порівнявся з машиною Огнєвіч і у відкрите вікно вигукує погрози. Він вимагає, щоб співачка більше не світилася на телебаченні і заявляє, що їй не допоможе поліція.

“Наступного разу побачу по телевізору, я тебе завалю, зрозуміла на***, або тата, зрозуміла? Я тобі серйозно кажу. Ти чудиш, дурницями займаєшся. Кого ти лякаєш, дівчинка?” – в агресивному тоні звернувся чоловік до співачки.

В кінці ролика до машини переслідувача співачки підходять охоронці і опитують чоловіка. Скориставшись ситуацією, Злата змогла закрити тоноване вікно авто і повідомила, що незабаром за нею вийдуть, щоб забрати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Обережно, відео містить нецензурні вирази, 16+

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Побоюючись за своє життя, артистка вирішила поділитися наболілим з шанувальниками і привернути увагу правоохоронців і влади до своєї давньої проблеми, адже чоловік ходить за нею по п’ятах близько 3 років.

“У даній ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3-х років) переслідує неадекватний чоловік, і ніхто за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом…” – поскаржилася перелякана зірка.

Вона додала, що оприлюднене відео – це не піар і не розвага, просто співачка втомилася мовчати і боятися, тому вийшла в публічний простір зі своєю проблемою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...