facebook

“Розумна і розсудлива”: Оксана Байрак стала на захист Сніжани Єгорової, яка підтримала Путіна

Відома українська режисерка Оксана Байрак стала на захист своєї подруги, телеведучої та актриси Сніжани Єгорової, яка публічно підтримала президента країни-агресора Росії Володимира Путіна. Знаменитість назвала колегу з шоу-бізнесу “розсудливою”, а українців, яким не сподобалася позиція колаборантки – “зграєю гієни”.

Скандальне зізнання Байрак опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Режисерка відключила коментарі під постом, проте фоловери почали писати гнівні повідомлення в особисті діалоги.

Автор популярних фільмів зізналася Єгоровій у коханні та повідомила, що вважає телеведучу справжньою зіркою, якій пишуть негативні коментарі виключно із заздрощів.

“Ви так загрузли в хворобливих упередженнях, так культивуєте одіозне безумство, що розсудлива людина лякає вас, як схиблена. Сніжа, люблю тебе! Ти – найкраща мама на світі! Космічна! Безмірно любляча! Розсудлива! А зграя гієн… Нехай вони гавкотливо хіхікають, у своєму бажанні схопити себе ж за облізлі хвости, усе своє нікчемне життя. Точніше існування. Заздривши тобі – справжній зірці”, – написала режисерка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Незабаром Байрак почали надходити повідомлення з образами, у яких Інтернет-користувачі порадили обом знаменитостям покинути країну та поїхати в РФ. Проте режисерка виправдалася, заявивши, що вона підтримала Єгорову як маму п’ятьох дітей, а не її політичні міркування.

Нагадаємо, зі свого акаунта в соцмережі Єгорова публічно заявила про підтримку Путіна. Зірка, яка живе та працює у Києві, зазначила, що не вважає політика-окупанта винним у тому, що відбувається на її батьківщині. Шанувальники та колеги були шоковані визнанням телеведучої. А коментар дизайнера та кліпмейкера Ольги Навроцької спровокував серйозний конфлікт.



Коротко про знаменитостей:

Сніжана Єгорова – 49-річна українська актриса та телеведуча. Народилася 23 лютого 1972 року в місті Нова Каховка. 2006-го брала участь у театральному проєкті Олексія Лисовця “Нас поміняли тілами”, а також у шоу “Танці з зірками”. Провідна програма “Народна зірка”.

Оксана Байрак – українська кінорежисерка, сценаристка, актриса, продюсерка, телеведуча та автор-виконавець. Народилася 16 лютого 1964 року в Сімферополі. Найвідоміші роботи: “Ніщо не трапляється двічі”, “Кажан”, “Аврора” та інші.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...