facebook

“Дітей в мене не буде, видалили усі органи”: 27-річна дівчина звинувачує лікарку, що вчасно не діагностувала в неї рак

Дівчина 1,5 року лікувалася, але онкозахворювання лікарка в неї не побачила.

У Мелітополі Запорізької області у 27-річної жінки вчасно не виявили рак, через це пішли метастази. Жінці зробили операцію, видалили органи малого таза і тепер вона не зможе мати дітей, про яких вони з чоловіком мріяли.

Своєю історію жителька Мелітополя поділилася в соцмережах.

“Мені 27 років. Я не народжувала. Планували з чоловіком першу дитину. Готувала організм до вагітності. Нічого не виходило. За півтора роки лікарка тричі мене госпіталізувала і ставила діагноз “апоплексія яєчників. Робила купу УЗД, здавала купу аналізів і тільки через 1,5 року лікування вона сказала здати аналізи на рак, прийшли результати S100. Вона сказала: “Все нормально” і дала направлення в онкодиспансер Запоріжжя. Говорить: “Там тобі зроблять маленьку лапароскопію”. В результаті в мене рак”, – розповідає жінка.

За її словами, у неї діагностували 3 стадію раку, а метастази пішли навіть у шлунок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мені зробили полосну важку операцію. Лікарі сказали, що за 2 місяці рятувати не було б кого. Попереду довге і серйозне лікування. Дітей в мене не буде, видалили усі органи”, – говорить дівчина.

Вона звинуватила лікарку у недбальстві і в тому, що позбавила її радощів материнства.

У медичному центрі, де працює лікарка-гінекологиня, про яку йдеться, ТСН.ua повідомили, що нарікань збоку пацієнтів на її роботу ніколи не було.

“Ольга Борисівна в нас працює вже понад 8 років. Скарг на неї з боку пацієнтів ніколи не було”, – розповіли ТСН.ua у медичному центрі.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Медицина Мелитополя. Отзывы (@dctr.mlt)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...