facebook

Ректора КНУ Бугрова звинуватили у сексуальних зв’язках із студентками

У Telegram з’явився анонімний канал зі скріншотами листування та відео інтимного характеру. Автор постів стверджує, що керівник вишу підтримує сексуальні стосунки зі студентками.
3 лютого в Telegram було створено анонімний канал із матеріалами, які, як стверджує автор публікацій, можуть свідчити про інтимні зв’язки ректора Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка Володимира Бугрова зі студентками та співробітницями вузу.

Про це повідомив низка ЗМІ, включаючи “Сегодня” та Vgorode.

“Ділу” вдалось розшукати Telegram-канал з матеріалами, проте не вказуємо його через публікацію там особистих даних студенток та співробітницями вузу та зображень порнографічного характеру.

Зокрема, там були опубліковані скріншоти, як стверджує творець каналу, листування Бугрова зі студентками, у яких обговорювалися передбачувані сексуальні контакти та запитання, які стосуються адміністрації КНУ.

На кількох відео, оприлюднених у каналі, дівчина, ймовірно, студентка, звертається до одержувача повідомлення “ВА” (повне ім’я ректора вузу — Володимир Анатолійович Бугров, — ред.), розповідаючи, що він чекає на “неї та Юлю”, хоче “тусовку з Юлею та Анею” та “фотографії дівчат”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На скриншотах можливого листування можна побачити, як людина, підписана як “Volodymyr Bugrov”, надсилає співрозмовниці фото своїх геніталій і посилання на відео порнографічного характеру. У відповідь він також отримує інтимні фотографії й такі ж повідомлення.

Сам же Бугров у Facebook заявив, що “у неймовірно складні для нашої держави часи, коли інформаційний та психологічний тиск на українців зашкалює, коли важливі громадські інститути зазнають гібридних атак з метою дезорганізації та ослаблення, ці “меметичні примари”, симулякри, дістають із шафи і направляють на нові операції”.
“…Деякі використовують для брудної інформаційної атаки на нашу alma mater. За відбиття численних спроб рейдерського захоплення університетського майна, зокрема – землі, за послідовний курс нової команди ректорату на (незручні для когось) зміни у ключових сферах діяльності університету я і мої колеги піддаються спробам зламування акаунтів, електронних пошт – з метою подальшої фальсифікації повідомлень листування. Так і народжуються “снігирі”, за допомогою яких, на превеликий жаль, атакують людей навколо мене”, – стверджує Бугров.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...