Подруга Руслани Писанки закликала українців помолитися за ведучу

Подруга популярної української телеведучої та актриси Руслани Писанки – поетеса та композитор Олена Палашек – закликала шанувальників артистки помолитися за її здоров’я. 56-річна знаменитість, як і раніше, перебуває в лікарні із серйозною травмою ноги, отриманої після втрати свідомості та падіння на сцені.

На думку Палашек, Писанка заробила перелом не просто так – це “жорстокий” натяк Всесвіту, що артистці потрібно відпочити. Заклик про молитву поетеса опублікувала на особистій сторінці у Facebook.

“Прошу про молитву. Моя подруга, дивовижна наша талановита Руслана Писанка під час вистави знепритомніла й зламалася. Її чекає операція. Помоліться! Вірю в колективну молитву та в колективне добро”, – звернулася до інтернет-користувачів подруга зірки.

Вона назвала телеведучу трудоголіком і зазначила, що вірить у якнайшвидше її одужання. Також Палашек пообіцяла зробити спільну “незвичайну” виставу з актрисою, коли та повернеться з лікарні й знову приступить до роботи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Писанка в коментарях відреагувала на публікацію подруги: “Дякую друзі та подруги за підтримку! Вирулю обов’язково! Будьте здорові! Бережіть себе”.

Поетеса у свою чергу від імені всіх шанувальників зізналася Руслані в коханні.

У коментарях підписники писали слова підтримки травмованій артистці, обіцяючи за неї молитися.

“Господи, допоможи цій прекрасній жінці”, “Скорішого одужання Русланочці! Молимося”, “Не втрачайте оптимізму й віри, що багато ваших шанувальників бажають вам добра і моляться за ваше здоров’я”, – залишали коментатори.

Нагадаємо, Руслана Писанка постраждала на комедійній виставі “Потяг “Одеса-мама”, у якій грає одну з головних ролей. Під час спільного з акторами танцю вона впала, підвернувши ногу, і знепритомніла. Згодом медики озвучили діагноз – перелом ноги зі зміщенням, який не пройде без оперативного втручання. Артистка знаходиться в одній із київських державних лікарень на витяжці. До ноги знаменитості прикріплена спеціальна гиря, що витягує кінцівку. Детальніше про самопочуття актриси – читайте в нашому матеріалі.

Коротко про зірку:

Руслана Писанка – 56-річна українська актриса та телеведуча. Справжнє прізвище – Пісанко. У кіно із 1991 року. Одна з перших помітних робіт актриси у фільмі Андрія Бенкендорфа “Кілька любовних історій” (1994). У 2006 році брала участь у проєкті “Танці з зірками”. Наразі є однією з ведучих програми “Твій день” на 1+1.

Саша

Recent Posts

Останній дзвінок 2024 року: коли в Україні закінчиться навчання – названо дату

Коли в Україні буде останній дзвінок цього року В Україні триває повномасштабна війна у зв'язку…

9 години ago

Не лише ТЦК: чоловікам розповіли, хто може виписати їм повістку

Згідно з новим законом про мобілізацію, прийнятим в Україні, чоловіки віком від 18 до 60…

11 години ago

Справжній екшн на Закарпатті: роми прийшли до ТЦК зі зброєю відбивати односельця

Пізно ввечері надійшли повідомлення про неспокій у Виноградові, що розташований у Закарпатській області, біля місцевого…

13 години ago

На пенсії українцям грошей не дали: до чого готуватись

Подробиці До чого готуватися українським пенсіонерам Кабмін не зможе використати фінансову підтримку від США на…

16 години ago

Дoлaр звaлився щe бiльшe: бaнки тa oбмiнники сeрйoзнo змiнили курс вaлют

Чим це викликано Національний банк України (НБУ) другий день поспіль знижує офіційний курс долара щодо…

16 години ago

Українцям заборонять продавати свої машини: нові правила вже підготували

До чого готуватись? Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується…

18 години ago