facebook

У Харкові вчителька душила учня та заламувала йому руки: обурливе відео

В одній із Харківських шкіл зняли відео, де вчителька заламує руку учню та тягне його класом. Інші діти казали, що до цього вона хлопчика ще й душила.

Цей інцидент, ймовірно, трапився міській в загальноосвітній школі №77. Він набув розголосу 8 лютого, коли відео з класу оприлюднили в мережі.

Кричав, що нічого не робив
Відео починається з того, що вчителька англійської мови тягне хлопчика класом до його місця. Коли вони зупинилися, жінка практично поклала дитину на парту. Хлопчик кричав, що нічого поганого не зробив.

Проте викладачка стискала руку школяра та казала їй не брехати. Приблизно у цей момент діти, які знімали відео, сказали, що їхнього однокласника також душили. На задньому плані в цей час стояла інша доросла людина, яка не намагалася зупинити прояв агресії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зверніть увагу! Наразі в офіційно ніяк не коментували цей інцидент. Також невідомо, що саме спровокувало таку поведінку працівниці освітнього закладу. Журналісти 24 каналу неодмінно спробують зв’язатися з представниками школи.

Реакція мережі
Користувачі мережі відреагували на ситуацію неоднозначно. Деякі висловлюють думку, що такі заходи вчитель не мала права застосовувати, інші ж навпаки стають на захист педагога і стверджують, що учні часом зривають уроки, а потім включають телефони, щоб зняти на відео реакцію обуреного вчителя.

Вона максимально лайтово все робить. А пі**юки зривають уроки і знімають кожен крок вчителя, висилаючи все це батькам.
Ой, прям розпускає. На мою думку, просто в почуття приводить неслухняного! Каральна освіта, прям совком запахло.
Останній день відпрацювала
А нічого, коли на уроках діточки посилають вчителів на три веселих букви?
А передісторію можна? Вона ж його не просто так в себе почала приводити
Вона ж його не послала, просто запитала “де ти сидиш?” і відвела до місця і все. У чому полягає погане поводження?
Ну ні, чіпати дитину, завдавати йому фізичну шкоду, навіть таку – неправильно. Що б не зробив – нехай викликають батьків і вони вже проводять бесіду. Так кілька разів викличуть і я думаю батьки самі приведуть (дитину) до тями.
У нас при вчителі спробували б тільки зі своїх місць встати і такий балаган влаштувати. А тут якийсь хаос відбувається
Сподіваюся її звільнять як мінімум
Так з ними і треба, по іншому не розуміють…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...