Найкращі у сексі та стосунках: 6 ідеальних коханців за знаком Зодіаку

Вони мають свої мінуси, але й виражені плюси

На носі День Валентина. Якщо ви досі шукаєте обранця, або цікавитеся властивостями вашої другої половинки, то просимо. Астрологи розповіли, як обрати найкращого коханця за знаком зодіаку та які є у ньому підводні камені.

Тельці
Знак Зодіаку, який просто виносить наявність невдоволеної другої половинки у себе на території. Якщо раптом сталося щось, і настрій до сексу взагалі зник, то Телець проведе будь-який обряд чорної магії, аби його повернути. Теж саме з оргазмом. Тому з Тельцями іноді потрібно зімітувати оргазм чи кудись втекти. Природа наділила їх надзвичайною завзятістю, а ось достатньої кількості винахідливості чи харизми не завезли.

Риби
Риби – чудові коханці: ніжні, дбайливі, чуттєві та невтомні. А ще винахідливі. На жаль. У ліжку з рибою варто очікувати постійно якоїсь «гидоти»: тантричного сексу, коли от-от майже оргазм настав чи жорсткого БДСМу, коли у вас зламана рука, золотий дощ, коли постіль щойно куплена. А якщо відмовишся – риба може це проігнорувати й пірнути у свою ополонку. Бо так треба.

Раки
Чудові коханці – у техніці, розумінні партнера й вірності, але дуже нудотні. Для того, щоб бути чудовими в техніці, розумінні партнера й вірності – він проїсть тобі дірку в голові, випитуючи твої побажання щодо наступного статевого акту. Водночас якщо перехвалити Рака, то він більше буде кохатися зі своєю високою самооцінкою. Також Раки досить ревниві. Це можна обернути й собі на користь – розкажіть про чудового колегу на роботі чи випадкову милу зустріч, як він знову воюватиме за місце найкращого у вашому житті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Скорпіони
Скорпіони, попри свою зловісну репутацію, вірні та люблячі з тими з найближчими людьми. У сексі вони усе знають, все вміють, усе практикують. Однолюби, але для того/тої єдиної готові на … дуже багато. Намагаючись взяти ініціативу у житті та сексі у свої руки – ви можете налякати Скорпіона.

Близнюки
Мають надзвичайно високий рівень техніки у сексі. Надзвичайно залучені у стосунки та інтим, беруть дуже активну участь. У них високий рівень емпатії, що робить близнюків чудовими психологами. Готовий підлаштуватися під будь-якого партнера. Один мінус, близнюкам усе дуже швидко набридає. Важко спрогнозувати, коли вони візьмуть і в «лес тихонечко уйдут», не залишивши навіть прощальної записки.

Терези
Насамперед Терези щиро люблять секс та чудово знаються на кращих сексуальних практиках. А також мають гарне відчуття гармонії з навколишнім світом. Як тільки у гармонії відчувається дисбаланс – представники цього знаку Зодіаку роблять усе, аби її відновити. Але якщо ти сам хочеш з усім впоратися, Терези не заперечуватимуть і взагалі дають вам максимально свободи вибору. Це знак, із яким комфортно, який уміє дослухатися та у потрібні моменти брати ініціативу у свої руки. А коли треба – давати її вам. Ех, усі б так.

 

 

Саша

Recent Posts

Відстрочка від призову: що зміниться в медоглядах, ВЛК і перевірці рішень МСЕК після 18 травня (інфографіка)

Незабаром набере чинності новий закон про мобілізацію. Частина ухвалених змін, згідно з законом про мобілізацію,…

7 години ago

Пенсіонери не стримують радість: їм призначили подвійні доплати – коли прийдуть гроші

Подробиці Пенсіонерам призначили подвійні доплати В Україні буде проведено перерахунок пенсій заднім числом. Працюючим пенсіонерам,…

8 години ago

Повістки за кордоном: чи будуть вони роздаватися чоловікам у консульствах?

У Верховній Раді дали остаточну відповідь Новий закон про мобілізацію, який набуде чинності найближчої суботи,…

9 години ago

Арктичний холод пре в Україну: в яких областях варто очікувати на заморозки

Сьогодні, 14 травня, в Україні похолодало, у деяких регіонах із заморозками. Про це повідомляє Український…

11 години ago

9-бальний шторм не відступає: в Україні сильно затягується магнітна буря

В Україні вирує неймовірно сильна магнітна буря, потужність якої досягла максимально можливого бала. Україну накрила…

13 години ago

Як виглядає жруга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині

На кадрах друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині, яка знаходиться на більш безпечній відстані…

14 години ago