facebook

Привітання з Днем святого Валентина 2022

Історія свята День Валентина, милі привітання, картинки з Днем Валентина та які гарні фільми подивитись 14 лютого. А також, що подарувати хлопцю / дівчині на День Валентина.
Якщо вам здається, що День Святого Валентина придумали маркетологи тільки для того, щоб продати побільше подарунків, листівок чи квітів, то ви помиляєтесь. Це свято має свою історію.

Найпоширеніша теорія походження свята сягає часів Древнього Риму. Тодішній імператор Клавдій ІІ страшенно противився шлюбам. Він вважав, що шлюб заважає солдатам, адже одружені чоловіки більше думають про дружину та дітей, аніж про благополуччя власної країни. Через це імператор вирішив взагалі заборонити шлюби. Але знайшовся один чоловік на ім’я Валентин, який таємно вінчав усіх закоханих. Звісно ж, довго тримати в таємниці такий факт не вдалося. Клавдій дізнався про це і наказав знайти Валентина й кинути у в’язницю. Та лихо не без добра. Валентин і дочка тюремника Юлія закохалися одне в одного і почали листуватися. Втім, у цієї історії трагічний кінець. У день страти – 13 лютого – Валентин написав дівчині прощального листа із підписом “Твій Валентин”. Юлія прочитала його наступного дня, 14 лютого, коли коханого вже не було в живих.

Через двісті років католицька церква Валентина канонізувала.

Зараз до цього свята ставляться по різному: молодь переважно святкує його, влаштовуючи романтичні побачення. Старше покоління в більшій мірі ні, але принаймні чули про нього та інколи все ж дарують головний атрибут свята – валентинки – своїм рідним.

Інтернет-видання “PMG.ua” пропонує читачам ряд корисних речей, як от привітання, картинки з Днем Святого Валентина та фільми, які зроблять це свято ще романтичнішим.

Привітання на День Святого Валентина

Прийми найкращі привітання з Днем Святого Валентина. Бажаю, щоб кохання завжди жило в твоєму серці. Хай душа радіє та окрилюється від взаємної любові. Кохай і будь коханою (-ним).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

***

Вітаю з Днем Святого Валентина і хочу побажати в це свято великої і світлої любові, щирих і добрих відносин, справжніх і великих почуттів, постійного відчуття щастя і ніжності.

***

Вітаю з Днем Святого Валентина! Бажаю провести свято:

так весело, щоб було важко встати зранку;
так романтично, щоб розповідати в старості онукам;
так пристрасно, щоб палати як вогонь.
Прекрасних зізнань, доленосних рішень, відвертих сюрпризів, довгоочікуваних новин. Любіть щиро, кожною частинкою душі.

Свято всіх закоханих – відмінний привід побажати удачі в амурних справах. Але не варто забувати про щастя, радість і здоров’я, якого я бажаю в цей прекрасний день. Нехай любов примножить всі яскраві моменти в житті!

***

Нехай з кожним днем ​​пишним цвітом розцвітає любов твого серця, нехай кожна твоя мить кохана людина наповнює радістю і щастям. З Днем Святого Валентина.

***

Вітаю з Днем Святого Валентина. Бажаю романтики, чарівності і відчуття польоту від любові. Нехай кожен день перетворюється в чудове і дивовижне свято душі із феєрією яскравих емоцій і почуттів.

***

З Днем Святого Валентина! Нехай любов править твоїм внутрішнім світом і робить світ навколо тебе прекрасніше. Бажаю бути на сьомому небі від ніжних почуттів, мріяти про щось чудове зі своєю другою половинкою, не помічаючи суєти і сірості буднів під куполом взаємної, яскравою, вірною і щасливою любові!

Подарунки на День Валентина

Що подарувати на День Святого Валентина жінці?
Жінка хоче багато чого: намисто, золотий кулон, у ресторан, а ще… оте синеньке плаття. Якщо чоловік хочете зробити приємне своїй жінці, слухайте її бажання і постарайтеся виконати хоча б одне з них.

Косметика, парфумерія, нижня білизна. Всі ці дівочі штучки завжди доречні і в якості подарунків на 14 лютого будуть доречними. Новому гардеробу жінка рада завжди, а ось з парфумами небагато складніше – необхідно вгадати з ароматом, тому заздалегідь уточніть, що саме їй подобається.

Що подарувати хлопцю (чоловіку) на День Валентина
Не знаєте, що подарувати на 14 лютого хлопцю? Чоловіки такі ж романтики в душі, як і дівчата. Тому запланувавши щось миле і зворушливе, ви не прогадаєте.

Чудовий вибір – абонемент. Вибір, куди відправити улюбленого, залежить від його вподобань. У список входять басейн, тренажерний зал, футбольний матч улюбленої команди (квиток на нього) або виступ улюбленого гурту.

Як варіант подарунка – зв’яжіть шарфик, рукавиці або теплий светр. Або купіть. Такий прояв турботи розчулить вашого захисника.

Також доречними будуть чоловічі аксесуари. Актуальний метелик або краватка, класичний ремінь або парасолька-тростина, а може капелюх? Чоловіки так само нерівно дихають при вигляді красивих годинників або чоловічих ювелірних прикрас.

Для коханих
Подарункові сертифікати. Не знаєте, як вгадати з розміром або кольором подарунків, або не впевнені в перевагах другої половинки – в таких випадках рятують подарункові сертифікати або абонементи, наприклад, у фітнес-клуб.
Парні предмети. Подарунок, коли одна половина предмета у вас, а друга – у коханої людини. І тільки коли ви разом, вони – єдине ціле. Тут є безліч варіантів – від кулонів до парних майок.
Нові враження. Подаруйте коханому незабутні враження – відправтесь у якусь подорож.

Магнітна дошка для записів. Звичайно ж, у формі серця. Найчастіше її кріплять на холодильник. На такому полотні для записів зручно залишати послання.
Подушка із зізнаннями у коханні. Причому, зі словами любові, написаними на різних мовах. М’яка і зручна подушка буде доречна на кожній стадії відносин.
Лист. Коли ви в останній раз писали листи? Справжні, паперові… У День всіх закоханих у вас є така можливість і гідний привід. Якщо ви живете не разом, відправте його поштою. А для спраглих чогось особливого, пропонуємо зробити лист з імітацією древнього друку.
Ключ від серця. Здавалося б, банально. Але саме таких банальностей і чекають 14 лютого.
Збери послання. Суть полягає в тому, що всі частини послання ви відправляєте поштою в конвертах. Вони як пазли – елементи чогось цілого. Останнім покладіть записку з посиланням в Інтернеті, по якій коханий (-а) зможе скачати аудіопривітання.
Визнання в книзі. В улюбленій книзі своєї другої половинки підкресліть слова, які складуться у зізнання в коханні. Краще робити це на непрочитаних сторінках.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...