facebook

А хто сказав, що то була дівчина, – DZIDZIO про перше кохання і нові стосунки. Ексклюзивне інтерв’ю

Зірка українського шоу-бізнесу і ведучий грандіозного проєкту “Ігри талантів” каналу “Україна” DZIDZIO у відвертому інтерв’ю до Дня закоханих розповів, які подарунки полюбляє отримувати від дівчат і чи готовий сьогодні до нових стосунків.

Розкажіть нам, як наважились на нове амплуа – ведучого шоу “Ігри талантів”?

Мені запропонували, я запереживав і вирішив відмовитись. Подумав, навіщо мені такий стрес у нормальний час? Але згодом зрозумів – так не цікаво, адже я люблю виклики, тому пішов на це! До того ж мені якось наснилося, що я маю вести круте шоу, ось воно й прийшло!

Готувались якось?

Одразу ж сів за тексти, читав, вчив і, чесно скажу, неймовірно переживав! Всі новорічні свята просидів з тими текстами. Знаєте той момент, коли всі святкують, а ти начебто готуєшся до екзамену і чим менше часу вдавалось цьому приділити, тим більше переживав. Проте виявилось все не настільки складно, як я собі те малював. Єдине, що спочатку збивало – читання з суфлера. Я ж до цього не мав такої практики. Зараз наче все виходить непогано, скажу навіть, що починаю закохуватись у цю справу. Дуже цікаво!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не встигли оговтатись від новорічних свят, як час готуватись до нових. Ви святкуєте День святого Валентина? Могли б пригадати якісь цікаві історії, пов’язані зі святом?

Дарував у школі дівчині жувальну гумку “Love is…”, після чого отримав анкету, де 17-м питаннями було: “Кого ти любиш?” Написав, окропив парфумами, щоб пахло все – отака історія була. Із кумедного – якось пообіцяв, що з Польщі привезу подарунок, але на вихідних магазини були зачинені – довелось купувати в Україні. А всі думали, що той светр із Польщі.

Яким подарунком вас можна здивувати зараз?

Можна зробити своїми руками або придбати якусь цікаву дрібничку. Дорогих подарунків не зовсім розумію – звідки дівчата мають брати гроші? Це хлопці повинні робити такі сюрпризи.

Звісно, ви як артист, звикли подібні свята проводити на сцені. Але ж всі ми люди, і свято можемо влаштувати у будь-який день. Якщо б вам потрібно було здивувати дівчину, яке б побачення влаштували?

Я знаю місця, де смачно готують або ж можу сам приготувати чудову вечерю! Знаю, де продають красиві речі і вмію їх обирати. Що вмію, те вмію!

А взагалі вважаєте себе романтиком?

Більше брутальним (усміхається). У П’єро не граю! Навпаки – дарую гарний настрій, позитивні емоції. Краще поведу дівчину в хорошу крамницю. До речі, я довго думав, чому у брендових магазинах сидить купа чоловіків? І зрозумів – кожен чоловік реалізує себе через жінку.

Пам’ятаєте перше кохання? Коли це трапилось і чим дівчина підкорила ваше серце?

А хто вам сказав, що то була дівчина? То була жінка, моя вихователька – дуже красива. Але ще була няня і я відчував, що вона ревнує до виховательки, тому часто сварила мене. Але то було справжнє перше кохання, яке я навіть у пісні описав! Ой, і з подушкою цілувався, уявляєте, в 5 років!

Сьогодні на яких дівчат звертаєте увагу і чи можете закохатись з першого погляду?

Сьогодні я відпочиваю, а коли відпочину – прийде саме собою. Вважаю, що не треба нічого шукати, бо можеш знайти не те, що треба.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...